BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİş kazası konusunda uyardığı makinede can verdi!----

İş kazası konusunda uyardığı makinede can verdi!

İş kazası konusunda uyardığı makinede can verdi!
14 Eylül 2023 - 17:49 www.finansgundem.com

Afyonkarahisar'da bir tuğla fabrikasında çalışan Hüseyin Pirinççi, iş kazalarına dikkat çekmek amacıyla video çekti. Ancak 2 gün sonra çalıştığı fabrikada meydana gelen iş kazasında hayatını kaybetti.


Işıklar beldesindeki bir tuğla fabrikasında çalışan Hüseyin Pirinççi, 12 Eylül günü, bacağını çalıştığı bir makineye kaptırdı. Yaralanan Hüseyin Pirinççi, tedaviye alındığı hastanede hayatını kaybetti. Pirinççi, Karaaslan Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

OLAYLA İLGİLİ İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan kimliği öğrenilemeyen 2 kişi tutuklandı. Soruşturma kapsamında fabrika çalışanlarından bazılarının da ifadelerine başvurulduğu öğrenildi.

Diğer yandan Hüseyin Pirinççi'nin iş kazası geçirmeden 2 gün önce aynı fabrikada kullanılan makinelerde yaşanabilecek iş kazalarına dikkati çekmek için video çekip, sosyal medya hesaplarından paylaştığı ortaya çıktı.

Pirinççi videoda, "Arkadaşlar şu düğmeleri görüyorsunuz değil mi? Bunlara bastığınız zaman kafanızı Paris'ten, bedeninizi bizim köyden toplarlar" diyerek uyarılarda bulunduğu anlar yer aldı.

Zonguldaklı maden işçileri yaşadıkları dehşeti anlattı

 



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)