BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası konut kredisi faizlerini indirdi----

İş Bankası konut kredisi faizlerini indirdi

İş Bankası konut kredisi faizlerini indirdi
11 Ağustos 2016 - 20:13 www.finansgundem.com

Türkiye İş Bankası konut kredisi faizlerini indirdi. İş Bankası, yeni kredi kullanımlarında aylık % 0,95’den başlayan faiz oranı ile konut kredisi imkanı sunuyor.

İş Bankası, müşterilerini “yuva sahibi yapma” anlayışı ile sürdürdüğü Türkiye’nin Ev Kredisi hizmetini faiz oranlarını indirerek daha da cazip hale getirdi.

Farklı konut finansman ürünleri sunan İş Bankası, yeni kredi kullanımlarında aylık % 0,95’den başlayan faiz oranı ile farklı vadeler ve geri ödeme seçeneklerinde konut kredisi imkanı sunuyor.

Emlak Konut GYO’nun indirim kampanyasına da destek İş Bankası’ndan
İş Bankası’nın başlattığı Faiz indirimi, Emlak Konut GYO A.Ş.’nin %20 indirim sunan kampanyası için de geçerli oluyor. Kampanyaya dâhil konut projelerinden ev almış olan ve ödemeleri devam eden kişiler, aldıkları konutun kalan borcunu İş Bankası’nın cazip faizli Türkiye’nin Ev Kredisi seçeneklerini kullanarak Emlak Konut’a topluca ödeyip, kalan borç bakiyesi üzerinden %20 indirim fırsatını yakalıyor.

Kişiye özel geri ödeme seçenekleri sunan Türkiye’nin Ev Kredisi ürünlerine dair detaylara ve kredi koşulları ile ilgili bilgiye tüm İş Bankası şubelerinden, isbank.com.tr’den ve 0850 724 0 724 Telefon Şubesi’nden ulaşılabiliyor.

Emlak Konut GYO A.Ş. %20 indirim kampanyasına dâhil projeler ve kampanya koşulları ise emlakkonut.com.tr adresinde yer alıyor.

Hayat sigortalı ve % 0,5 Tahsis Ücretli 100.000 TL kredi tutarı için Örnek Maliyet Tablosu:




Sigortaya ilişkin masraflar: 269 TL bir yıllık Konut Sigortası primi, 180 TL bir yıllık DASK poliçesi bedelidir. Konut sigortası ve DASK prim tutarları ortalama olarak hesaplamış olup, konutun lokasyonu ve m²'sine, vb. kriterlere göre değişiklik göstermektedir. Hayat Sigortası bir yıllık sigorta bedeli ortalama 135 TL’dir. Sigorta bedeli müşterinin cinsiyeti, yaşı vb. kriterlere göre değişiklik göstermektedir. Hesaplanan yıllık maliyet oranına sigorta tutarları dahil edilmemiştir. Tahsis ücreti kredi tutarına göre değişkenlik gösterecektir. Söz konusu ücrete %5 oranındaki BSMV dahil değildir. Aylık taksit tutarları, geri ödemeler 30 gün sonra başlayacak şekilde hesaplanmıştır. Ekspertiz ve ipotek tesis hizmetleri kapsamında kamu kurum veya kuruluşuna veya üçüncü kişilere ödenen masraflar müşteriye aittir. Kefil ön şartı aranmamakla birlikte, şubelerimiz gerekli gördükleri takdirde kefil talep edebilecektir. Banka, kampanya süresince kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.


Hayat sigortasız ve Tahsis Ücretsiz 100.000 TL kredi tutarı için Örnek Maliyet Tablosu:



Sigortaya ilişkin masraflar: 269 TL bir yıllık Konut Sigortası primi, 180 TL bir yıllık DASK poliçesi bedelidir. Konut sigortası ve DASK prim tutarları ortalama olarak hesaplamış olup, konutun lokasyonu ve m²'sine, vb. kriterlere göre değişiklik göstermektedir. Hesaplanan yıllık maliyet oranına sigorta tutarları dahil edilmemiştir. Aylık taksit tutarları, geri ödemeler 30 gün sonra başlayacak şekilde hesaplanmıştır. Ekspertiz ve ipotek tesis hizmetleri kapsamında kamu kurum veya kuruluşuna veya üçüncü kişilere ödenen masraflar müşteriye aittir. Kefil ön şartı aranmamakla birlikte, şubelerimiz gerekli gördükleri takdirde kefil talep edebilecektir. Banka, kampanya süresince kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nurdan kulah13 Eylül 2016 20:34

    Mart ayında aldım ev kredisi yüksekti şuan faizler düştü yapılandırmada faydalanabilir miyim banka ilginmiyor

  • bursa11 Ağustos 2016 23:29

    adamlar 2+1 eve 180 -250 bin tl fiyat çekiyor.maliyet ne afedersin taş çatlasın 80 000 .

  • KILIÇ11 Ağustos 2016 22:07

    PARA EMLAK SEKTÖRÜNDE TÜM YETKİLİLER BANKALARA KIZIYOR ANCAK EV FİYATLARIN AŞŞAGI ÇEKİN DİYEN YOK .ÜLKE BETON YIGINI HALİNE GELİYOR.

  • ismail Midiliç11 Ağustos 2016 21:22

    indirinde şu bizim ac gözlü mütaitlerede sn cumhur baskaanı biraz gözdagı versin evlere zam yapmasınlar barı ne anlıyoruzki faiz iniyor evler cıkıyor buda adaletsizlik degilmi