BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİrlanda'da panik! Bakan sahneden indirildi----

İrlanda'da panik! Bakan sahneden indirildi

İrlanda'da panik! Bakan sahneden indirildi
25 Mart 2022 - 16:05 www.finansgundem.com

İrlanda Dışişleri Bakanı, Belfast'ta bir mitingde konuşma yaptığı sırasında saldırı paniği yaşanması üzerine apar topar sahneden indirildi.

Kuzey İrlanda’da bir mitingde yaşanan şüpheli paket paniği nedeniyle İrlanda Dışişleri Bakanı Simon Coveney, konuşma yaptığı sahneden hızla uzaklaştırıldı.

Mitingin organizatörlerinden biri, alanda kaçırılan bir kamyonda şüpheli bir paket bulunduğunu, güvenlik alarmı verilmesi üzerine mitingin düzenlendiği yerin tahliye edildiğini açıkladı. Silahlı bir kişinin aracın şoförünü kamyonu mitingin yapıldığı alana götürmeye zorladığı bildirildi.

“Büyük travma”

Reuters'a konuşan yetkililer, Coveney'nin hızla bakanlık aracıyla alandan uzaklaştırıldığının duyurdu. Paniğe yol açan olay nedeniyle güvenli bir yere götürülen İrlandalı bakan da Twitter mesajında olay nedeniyle üzgün ve öfkeli olduğunu söyledi. Yetkililer, kaçırılan aracın şoförünün de “büyük travma” yaşadığını ifade etti.

Kuzey İrlanda'da bazı gruplar, yıllar süren etnik çatışmalar sonucu 1998'de yapılan barış anlaşmasına karşı çıkarak zaman zaman küçük çaplı eylemler ve saldırılar düzenliyor.

Fransa'da Macron ve Le Pen öne çıkıyor

 

Credit Suisse’e yeni skandal şoku

 

Günlerdir kayıptı: Kremlin'in paylaşımları şüpheleri dindirmedi!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)