BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran’da ilk Omikron vakası tespit edildi----

İran’da ilk Omikron vakası tespit edildi

İran’da ilk Omikron vakası tespit edildi
19 Aralık 2021 - 13:57 www.finansgundem.com

İran Sağlık Bakanlığı Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Muhammed Haşimi, ülkede korona virüsün Omikron mutasyonu tespit edildiğini açıkladı.

İran Sağlık Bakanlığı Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Muhammed Haşimi, ülkede ilk Omicron vakasının tespit edildiğini duyurdu.

Sağlık Bakanlığı’nda düzenlenen acil önlem toplantısı sonrası konuşan Haşimi, şunları kaydetti:

Bu konuda alınacak yeni önlemler ve sağlık protokolleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Yeni alınacak kararlar ve uygulanacak protokolleri kısa zamanda açıklayacağız. Bugünkü toplantıda maske takma zorunluluğu, sağlık protokollerinin uygulaması ve aşı yapılması üzerinde duruldu.

İran Sağlık Bakanlığı Bulaşıcı Hastalıklar Birimi Başkanı Muhammed Mehdi Kuya ise tespit edilsen vakaya ilişkin devlet televizyonu yaptığı açıklamada, ilk Omikron vakasının başkent Tahran’da tespit edildiğini ve komşu bir ülkeden İran’a gelen bir yolcuda görüldüğünü belirtti.

İran'da korona virüs salgınında son 24 saatte 41 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı sayısı 131 bin 33'e, vaka sayısı ise bin 361 artarak 6 milyon 169 bin 11'e yükseldi.

Omikron 89 ülkede kabus oldu

DSÖ'den korkutan Omikron açıklaması

Omikron bir ülkede daha görüldü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)