BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaiPhone'da yine açık var!----

iPhone'da yine açık var!

iPhone'da yine açık var!
21 Mart 2013 - 22:28 www.finansgundem.com

Apple'ın geçtiğimiz günlerde temelde kilit ekranındaki hataları ortadan kaldırma amacı, yayımladığı güncellemesi iOS 6.1.3'te suya düştü

Apple'ın iOS'un kilit ekranı ile başı ciddi anlamda dertte gibi görünüyor. Daha önce yayımladığı 6.1.2 güncellemesi ile birlikte kilit ekranında bulunan şifre sisteminin aşılabildiği ortaya çıkınca yeni bir güncelleme hazırlayan ekip, sorunu yine çözememiş gibi görünüyor.
Zira VideosdeBarraquito adlı bir YouTube kullanıcısı, iOS 6.1.3 yüklü olan iPhone'una kilit ekranındayken önce sesli komut veriyor, ardından da sim kartı yerinden çıkararak kilit ekranını aşmayı başarıyor.
Bu sayede telefonun arama menüsüne ulaşabilen kullanıcı, kilitli cihazla istediği gibi telefon görümesi yapabiliyor. Bunu başardıktan sonra da bir iki adımda telefonun sahibinin fotoğraf galerisine ve telefon rehberine ulaşması da zor olmuyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)