BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİnönü Stadı, Mayıs'da yıkılacak----

İnönü Stadı, Mayıs'da yıkılacak

İnönü Stadı, Mayıs'da yıkılacak
22 Mart 2013 - 12:24 www.finansgundem.com

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İnönü Stadı'nı Mayıs ayı sonunda yıkmaya başlayacaklarını söyledi

Vodafone İstanbul Calling Şehir Festivali'nin tanıtım toplantısına katılan başkan Fikret Orman, çıkışta basın mensuplarının gündemle ilgili sorularını cevapladı.
Beşiktaş'ın Türkiye'nin en önemli sosyal kurumlardan birisi olduğunu ifade eden Başkan Orman, "Bu yıl İnönü Stadı'na veda etme arzusundayız. Son aşamaya geldik. İnönü'ye vedanın festival havası geçmesini istiyoruz. İstanbul aynı zaman 2020 Olimpiyatları'na aday bir şehir biz camia olarak buna da destek veriyoruz. Olimpiyatları İstanbul'un almasını istiyoruz. Bu etkinliklerde buna hizmet edecektir." diye konuştu
Bir gazetecinin, "Bu organizasyonlardan Beşiktaş'ın mali olarak kazancı ne olacaktır ?" sorusuna ise Başkan, "Bu durum tabiki konsere gelecek kişi sayısı ile de alakalıdır. Ancak 3 milyon TL civarında bir gelir bekliyoruz." cevabını verdi.
Öte yandan İnönü Stadı'nın yıkımı konusundaki tarih konusunda da Başkan, şunları dile getirdi: "İnönü Stadı tabiki nisan ayı sonunda yıkılmayacak. Maçlarımız var. Birde inşaat faaliyetlerine başlayacağız demek hemen yıkım çalışmalarına başlayacağız demek değildir. Bu bir süreç alacaktır. Stat arkaya doğru kayıyor. Stadımızdaki Rihanna konserinin ardından mayıs sonunda yeni açık tribünü yıkmaya başlayacağız. Konserler bittikten sonra yıkmaya devam edeceğiz."
Bu arada İnönü Stadı yıkıldıktan sonra Beşiktaş'ın maçlarını oynamayı düşündüğü Şükrü Saracoğlu Stadı hakkında Fenerbahçeli yönetici Ömer Temelli'nin "Beşiktaş'ın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynaması mümkün görünmüyor" şeklindeki açıklamaları konusunda Başkan, "Biz maçlarımızı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynamak için bir yıl önce Fenerbahçeli yöneticilerle konuştuk. Sonrasında bir konuşmamız olmadı. Ömer Temelli ile en son 6 aydır da konuşmadık. Gazetede yazılanları okudum. Yazılanlar benim nezdimde palavradır. Günü geldiğinde iki camia başkanı oturup konuşuruz. Bunların hepsi camiaları karşı karşıya getirmektir." dedi.
Fikret Orman, 3 Temmuz'dan sonra yaşanan süreçte Türk futbolunda bir düşüş olduğunu sonrasında da gelen oyuncularla ligimizin kalitesi yükseldiği belirterek, şu ifadeleri kullandı: "Şu anda kaliteli bir lig yaşanıyor. Bu kalite A Milli Takım'a da yansıyacaktır. A Milli Takım'ın başında benim sevdiğim bir hoca var. A Milli Takım, biraz sabırla daha iyi noktala ulaşacaktır."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)