BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere'de enerji faturaları artacak----

İngiltere'de enerji faturaları artacak

İngiltere'de enerji faturaları artacak
23 Kasım 2023 - 11:47 www.finansgundem.com

İngiltere'de gaz ve elektriğin toptan maliyetinin yükselmesinin sonucu olarak tüketicilerin enerji faturaları artacak

İngiltere'de düzenleyici kurum Ofgem'in enerji fiyat tavanını %5 oranında arttırmasının ardından İngiltere'de hane halklarının çoğunun ocak ayından itibaren daha yüksek enerji faturalarıyla karşı karşıya kalmaları bekleniyor.

Ofgem CEO'su Jonathan Brearley yaptığı açıklamada, tavan fiyat artışının "gaz ve elektriğin toptan maliyetinin yükselmesinin bir sonucu olduğunu ve bunun hepimizin ödediği fiyata yansıtılması gerektiğini" söyledi.

İngiltere'de gösterge konumdaki toptan doğalgaz fiyatları eylül ayının başından bu yana yaklaşık %30 oranında arttı.

Yardım grupları, bu kış daha az devlet desteği olduğu için birçok hanenin daha yüksek maliyetlerle mücadele edebileceği konusunda uyardı. Çoğu ev, geçen kış sınırın çok daha yüksek olduğu dönemde faturalarında 400 pound indirim almıştı.

Yakıt yoksulluğu grubu National Energy Action, her 4 kişiden 1'inin son üç ayda enerji faturalarını ödemekte zorlandığını söyledi.

Ofgem'den Brearley de bazı haneler için zor bir dönem olabileceğini ancak insanların artık piyasada daha ucuz fırsatlar bulabileceklerini söyledi.

Ofgem'in ortalama elektrik ve gaz kullanımı için belirlediği yıllık 1,928 poundluk yeni üst sınır, bir önceki üst sınıra göre 94 poundluk bir artış göstermektedir.

Yaklaşık 29 milyon müşteri, tüketicileri korumak amacıyla 2019'da uygulamaya konulan tavan fiyat kapsamındaki standart tarifelerde yer alıyor.

İngiltere'de işletme ölüm oranında tarihi seviyeler

 

İngiltere’de büyüme tahminleri revize edildi

 

İngiltere'de imalat sanayisi siparişleri sert düştü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)