BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİngiltere'de dev derbi bu akşam----

İngiltere'de dev derbi bu akşam

İngiltere'de dev derbi bu akşam
29 Ekim 2013 - 16:47 www.finansgundem.com

Mesut Özil'li Arsenal, İngiltere Kupası'nda bu akşam Chelsea ile karşılaşacak

İngiltere Lig Kupası'nda Arsenal ile Chelsea karşı karşıya geliyor. İki takım menajeri Arsene Wenger ile Jose Mourinho uzun bir aradan sonra tekrar rakip.
İngiltere Lig Kupası 4'üncü Tur'unda Arsenal ile Chelsea, Emirates Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele, Türkiye saati ile 21.45 başlayacak.
Arsene Wenger, Mesut Özil’li kadrosu ile kupa hasretini bitirmek için bu kupaya özel bir anlam atfederken, Chelsea menajeri Jose Mourinho ise Fransız menajerle olan kişisel rekabeti nedeniyle bu maça özel önem veriyor. Her iki menajerde ligin bu döneminde en yüksek önemi bu kupaya vermese de, bu maçı kaybetmek istemiyor. İki taraf da bu maçı alarak rüzgarı daha fazla arkasına almak niyetinde...

ARSENAL'DE EKSİKLER FAZLA
Arsenal cephesinde Mikel Arteta ceza, Mathieu Flamini, Ryo Miyaihci, Yaya Sanogo, Lukas Podolski, Alex Oxlade-Chamberlain ve Abou Diaby sakatlıkları nedeniyle kadroda olmayacak. Jack Wilshere ise bileğinden yaşadığı sakatlığı atlattı ve bugün oynaması bekleniyor.
Chelsea'de ise Juan Mata, David Luiz, Demba Ba, Michael Essien, Kevin de Bruyne, Mark Schwarzer gibi isimlerin oynaması bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)