BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere Savunma Bakanı'ndan 'caydırı güçler' yorumu----

İngiltere Savunma Bakanı'ndan 'caydırı güçler' yorumu

İngiltere Savunma Bakanı'ndan 'caydırı güçler' yorumu
28 Şubat 2022 - 13:10 www.finansgundem.com

İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, Putin'in "caydırıcı güçlerini" özel savaş görevi durumuna geçirme emriyle ilgili, "Bu sadece dikkati Ukrayna'da yaşadığı sorunlardan başka yöne çekme girişimi" değerlendirmesini yaptı.

Bakan Wallace, İngiltere'nin nükleer hazırlığının "çok yüksek" düzeyde tutulduğunu ifade etti. Rus ordusunun, Ukrayna'daki programının gerisinde bulunduğunu ve birliklerin kargaşa içinde olduğuna dikkat çeken Wallace, "Bütün bunları, Ukraynalıların onları kurtarıcı olarak kabul edeceğine dair bu tür tuhaf varsayımlara dayandırdılar. Putin, bu varsayımı benimsedi ve şimdi onların duraklamasına neden olan durum bu değil. Bu onlara lojistik sorun yaratıyor" ifadelerini kullandı.

Wallace, Putin'in tehlikeli biri olduğuna inandığını belirterek İngiltere Savunma Bakanlığından alınan en son istihbaratın, Rusya'nın Kiev'deki ilerleyişinin "lojistik başarısızlıklar ve şiddetli Ukrayna direnişi tarafından yavaşlatıldığını" vurguladı.

Bakan Wallace, İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss'un, dün Ukrayna'da savaşmak isteyen İngiliz vatandaşlarını destekleyeceği ifadelerine ilişkin, "Uygun şekilde eğitilmedikçe, silahlı kuvvetlerin deneyimli bir üyesi değilseniz, Ukrayna'nın güvenliğine katkıda bulunmanız için daha iyi yollar olduğunu düşünüyorum" değerlendirmesini yaptı.

Ukrayna'ya yardım etmenin birçok yolunu olduğuna işaret eden Wallace, isteyenlerin bağışta bulunabileceğini, gönüllü olabileceğini veya İngiltere Silahlı Kuvvetlerine katılabileceğini belirtti. Ben Wallace ayrıca ülkesinin Ukrayna'ya öldürücü ve öldürücü olmayan savunma yardımı sağlama ve koordine etme konusunda dünyaya öncülük ettiğinin altını çizdi.

'Savaş' yerine 'müdahale' dedi, istifası istendi

Birleşmiş Milletler acı bilançoyu paylaştı

Zelenskiy'e destek oranı yüzde 90'ın üzerine çıktı!

Avrupa Birliği, Ukraynalılara 3 yıllık oturma izni verecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)