BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere Başbakanı yeniden karantinada----

İngiltere Başbakanı yeniden karantinada

İngiltere Başbakanı yeniden karantinada
18 Temmuz 2021 - 23:04 www.finansgundem.com

İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve Maliye Bakanı Rishi Sunak, corona virüs testi pozitif çıkan Sağlık Bakanı Sajib Javid ile temaslı oldukları için tam karantinaya girdi.

İngiltere Sağlık Bakanı Sajib Javid ile temaslı olduğu gerekçesiyle İngiltere Başbakanı Boris Johnson tam karantina girmek zorunda kaldı.  Johnson geçtiğimiz yıl korona virüse yakalanmış ve Nisan ayında 4 gün boyunca yoğun bakımda kalmıştı. 

İngiltere Kabinesi'nden gelen ilk açıklamada, Johnson ve Maliye Bakanı Rishi Sunak'ın karantinaya gireceği ancak pilot uygulamayla çalışmaya devam edeceği belirtilmişti. Başbakan ve Maliye Bakanı'na gösterilen bu ayrıcalık büyük tepki çekti.

Seçmenlerden, iş insanlarından ve muhalefetten gelen tepkiler üzerine Johson ve Sunak geri adım attı. İngiltere Başbakanı ve Maliye Bakanı korona virüs ile mücadele için oluşturulan ulusal kurallara uygun olarak kendilerini tecrit edeceği duyuruldu.

İngiltere yarın, salgınla mücadelede uygulanan hemen hemen bütün kısıtlamaları kaldırıyor. İngiltere'de günlük vaka iki gündür 50 binin üzerinde seyrediyordu. Bugün 48 bine geriledi.

Johnson ve İngiliz Maliye Bakanı karantinayı reddetti

 

İngiltere Sağlık Bakanı korona virüse yakalandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)