BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasaİngilizler parasal açıdan karamsar----

İngilizler parasal açıdan karamsar

İngilizler parasal açıdan karamsar
18 Kasım 2013 - 08:27 www.finansgundem.com

İngiltere'de hane halkının parasal durumları konusundaki iyimserliği Nisan'dan bu yana düşüş kaydetti

İngiltere'de hanehalklarının parasal durumları konusundaki iyimserliği Nisan'dan bu yana azaldı. Markit'in Hanehalkı Finans Endeksi, özellikle Ekim-Kasım döneminde sert düşüş gösterdi.
Finansal iyilik algısının göstergesi olan endeks, ay genelinde 41 puandan 38.8 puana geriledi. Nisan'dan bu yana en düşüğüne işaret eden veri, İngiltere'deki ilerlerlemelerin, henüz tüketiciler tarafından hissedilmediğini gösteriyor.
BBC'nin haberine göre, Markit raporunda, enerji fiyatlarındaki son dönemdeki artış ve ödemelerde ilerleme kaydedilmemesinin, iyimserliği olumsuz etkilediği belirtildi.
İngiltere'nin resmi İstatistik Kurumu (ONS) geçtiğimiz hafta ortalama ücretlerin geçtiğimiz yıldan yalnızca yüzde 0.7'lik bir artış kaydederek, enflasyonun altında kaldığını açıkladı.
Markit anketi, hanehalklarının yüzde 42'sinin önümüzdeki 12 ayda, parasal durumlarının kötülemesini beklediklerini gösterirken, anket katılımcılarının yalnızca yüzde 24'ü parasal durumlarında ilerleme bekliyor.
Rakamlar, Şubat 2013'ten bu yana en karamsar görünüme işaret ediyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)