BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasaİngilizler harcama yapmadan bekliyor----

İngilizler harcama yapmadan bekliyor

İngilizler harcama yapmadan bekliyor
18 Kasım 2013 - 08:39 www.finansgundem.com

İngiltere'de büyüme hızlandı ancak tüketiciler rahatlama için bekliyor

İngiltere'de ekonomik büyük yılın başlangıcından bu yana güç kazandı ancak anketler halen pek çok İngilizin toparlanmadaki bu güçlenmenin faydalarını hissetmeyi beklediğine işaret ediyor.
İngiltere ekonomisi yılın üçüncü çeyreğinde ABD, Japonya ve Almanya'da görülenin üzerinde, yüzde 0.8 oranında büyüme gösterdi.
Bununla birlikte veri firması Markit tarafından düzenlenen aylık ölçümler hane halkı finansman koşullarının sağlığının Kasım ayında geçtiğimiz Nisan ayından bu yana en düşük seviyeye gerilediğine işaret ediyor. Bu durumun ücret artışlarının düşük seyrinden ve enerji fiyatlarındaki son dönem artışlardan kaynaklandığı ifade ediliyor.
Markit'in aylık hanehalkı finansman dengesi Kasım ayında 38.8 değerini aldı. Endeks bir önceki ay 41 seviyesindeydi. Böylece endeks Kasım ayında Nisan'dan bu yana görülen en düşük seviyeye gerilemiş oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)