BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngilizler açıkladı: En ucuz tatil İstanbul'da ----

İngilizler açıkladı: En ucuz tatil İstanbul'da

İngilizler açıkladı: En ucuz tatil İstanbul'da
14 Nisan 2022 - 11:06 www.finansgundem.com

Türk Lirası'nın döviz karşısında değer kaybetmesiyle birlikte Türkiye, ucuz tatil yapmak isteyen yabancı turistler için bir cennet haline geldi. İngiliz medyası, belirli gider kalemlerini sıraladı. İstanbul, en ucuz tatil destinasyonu seçildi.

Son dönemde Türk Lirası’nın dolar, euro ve sterlin gibi para birimleri karşısında zayıflaması ile birlikte Batılı turistler ülkeye akın ederken İngiliz medyasından da bu konu ile ilgili dikkat çekici bir araştırma yayınlandı.

İngiliz medyasında yer alan haberlerde İstanbul, en ucuz tatil destinasyonu seçildi… Avrupa genelinde kısa bir tatil için ortalama fiyatların karşılaştırıldığı araştırmada bir gece konaklama, bir şişe şarap, lüks bir restoranda yemek, müzeye gitmek ve 24 saatlik toplu taşıma biletinin fiyatları toplandı.

Sözcü'de yer alan habere göre araştırmada, İstanbul’da bütün bunlar için 68 sterlini (yaklaşık 1300 TL) gözden çıkarmak gerekirken, bir gece konaklamanın yaklaşık 50 sterlin olduğu ve bir otobüs biletinin ise 71 peni olduğu kayıtlara geçti.

İstanbul’un ardından Selanik, Berlin, Porto, Napoli, Atina, Valencia, Bologna, Lizbon, Antwerp, Viyana, Brüksel geldi.

Tekne turizmini savaş vurdu

 

İstanbul'a turist akını

 

Türkiye, deniz taşımacılığıyla turist çekecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)