BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING Türkiye'de üst düzey atama----

ING Türkiye'de üst düzey atama

ING Türkiye'de üst düzey atama
30 Ekim 2023 - 14:39 www.finansgundem.com

ING Türkiye'nin İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı ve İcra Kurulu Üyeliği görevine Hale Ökmen Ataklı atandı.

Türkiye’nin lider dijital kurumu olma hedefiyle ilerleyen ING Türkiye’de üst düzey atama gerçekleşti. İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı ve İcra Kurulu Üyeliği görevine 23 Ekim 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, yirmi yılı aşkın deneyime sahip Hale Ökmen Ataklı atandı. Ataklı, ING Türkiye’nin İnsan ve Kültür stratejisine katkılar sağlayarak, yenilikçi ve öncü işveren markası vizyonu doğrultusundaki insan kaynakları çalışmalarına liderlik edecek.

Alper Gökgöz: Hale Ökmen Ataklı, İnsan ve Kültür stratejimize önemli katkılar sağlayacak

Atama ile ilgili değerlendirmede bulunan ING Türkiye Genel Müdürü Alper Gökgöz, “Dijital liderlik hedefiyle ilerleyen bir kurum olarak İnsan ve Kültür stratejimizi merkeze alıyor, yenilikçi ve esnek bakış açımızı insan kaynakları politikalarımıza da yansıtıyoruz. Bu kapsamda, farklı sektörlerde yirmi yılı aşkın insan kaynakları yönetimi deneyimine sahip değerli bir ismin ING Türkiye ailesine katılmasından ve bu kritik göreve atanmasından dolayı mutluyuz. Hale Ökmen Ataklı’nın deneyimi ve liderliğiyle, İnsan ve Kültür stratejimize ve dijital liderlik hedefimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Uzay Mühendisliği’nden mezun olan Hale Ökmen Ataklı, halen İstanbul Üniversitesi çocuk gelişimi alanında lisans programına devam ediyor. Kariyerine 1999’da Anadolu Endüstri Holding’de başlayan ve insan kaynakları alanında sorumluk üstlenen Ataklı, 2002-2005 yılları arasında Koç Bilgi Teknolojileri Grubu’nda görev aldı. Ardından Danone Tikveşli Gıda, SHAYA ve HSBC’de insan kaynakları alanında üst düzey yöneticilik yapan Ataklı, son olarak 2021-2023 yılları arasında Alternatif Bank İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. Ataklıuluslararası organizasyonlardaki üst düzey yönetici sorumluluklarının yanı sıra, danışman ve profesyonel yönetici koçu rolleri ile de kurumların değişim ve gelişim yolculuklarına katkıda bulundu. 

ING Türkiye hakkında:

Faaliyetlerini ING Grubu’nun, insanların iş ve özel hayatlarında bir adım önde olmalarını mümkün kılma amacıyla gerçekleştiren ING, Türkiye'nin lider dijital kurumu olma hedefiyle bankacılık sektörü ve özellikle dijital bankacılıkta öncü adımlar atıyor. Müşterilerine her zaman, her yerden, kolay ve zahmetsiz hizmet sunabilmek amacıyla faaliyet gösteren ING Türkiye, marka yolu “sen hayatını yaşa” kapsamında “Kalıpların dışında hayatın içinde” söylemiyle ilerliyor. Kalıpların dışında bankacılık ürün ve hizmetleri geliştirerek müşterilerine hayatın içinde çözümler sunduğunu vurgulayan ING, bu söylem ile klişeleri sorgulayan, öncü ve yenilikçi marka tavrını güçlendiriyor. Dijitalleşme ve sürdürülebilirliği stratejisinde önceliklendiren ING Türkiye, Sabancı Üniversitesi İstanbul Uluslararası Enerji ve İklim Merkezi (IICEC), İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD Türkiye), Uluslaraarası Yatırımcılar Derneği (YASED) üyesi ve çalışma gruplarında yer alıyor, aynı zamanda UNEP FI Sorumlu Bankacılık Prensipleri ve UN WEPs – Kadını Güçlendirme Prensipleri imzacısı.

ING Grubu hakkında:

Güçlü bir Avrupa temeline sahip, dünya çapında bir finansal hizmetler şirketi olan ING Grubu, bankacılık faaliyetlerini ING Bank A.Ş. şirketi üzerinden yürütüyor. İnsanları güçlendirerek özel ve iş hayatlarında bir adım önde olmalarını sağlamayı ve insanlar ve gezegen için fark yaratmayı amaçlayan ING Grubu, 40’tan fazla ülkede 60 bin çalışanıyla bireysel ve kurumsal bankacılık hizmetleri sunuyor. ING Grubu hisseleri Amsterdam (INGA AS, INGA.AS), Brüksel ve New York Menkul Kıymetler Borsası’nda (ADRs: ING US, ING.N) işlem görüyor. Sürdürülebilirliği stratejisinin ayrılmaz bir parçası olarak kabul eden ING, Sustainalytics ve MSCI tarafından yapılan sektör kıyaslamalarında ve Karbon Saydamlık Projesi (CDP) tarafından oluşturulan “AA-List” derecelendirmesinde lider konumda yer alıyor. ING, 2022 tarihinde S&P Global Ratings tarafından yapılan ESG (çevresel, sosyal ve yönetişim) değerlendirmesinde “güçlü” puan aldı. ING grup hisseleri ayrıca, STOXX, Morningstar ve FTSE Russell gibi önemli sürdürülebilirlik endekslerinde yer alıyor.

ING Türkiye, Ankara Merkez Ofisi’ni açtı

 

ING Türkiye’den evcil hayvanlar için Turuncu Patiler Sigortası

 

ING Türkiye’den YenidenBiz Derneği’nin “100. Yılda 1000 Kadın” projesine destek

 

ING Türkiye 2023 yılı ilk yarı finansal sonuçlarını açıkladı

 

ING Türkiye, Flexi Yaz ile çalışanlarına yaz boyunca uzaktan çalışma imkanı sunuyor

 

ING Türkiye gençlere dijital yetkinlikler kazandırıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)