BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING Türkiye'de üst düzey atama----

ING Türkiye'de üst düzey atama

ING Türkiye'de üst düzey atama
30 Ekim 2019 - 11:05 www.finansgundem.com

ING Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı ve ING Türkiye İcra Kurulu Üyeliği görevlerine Meltem Kalender Öztürk getirildi

ING Türkiye'nin açıklamasına göre, bankanın genel müdür yardımcılığı ve icra kurulu üyeliği görevlerine Meltem Kalender Öztürk getirildi. İnsan kaynakları alanında 20 yılı aşkın bir kariyere sahip olan Öztürk, ING Türkiye çatısı altında inovatif, yenilikçi ve öncü insan kaynakları uygulamalarına imza atmayı sürdürecek.

Öztürk, çalışan deneyimi ve yüksek performanslı takımlar oluşturmak konusundaki uzmanlığıyla ING Türkiye çatısı altında inovatif, yenilikçi ve öncü insan kaynakları uygulamalarına imza atmaya devam edecek.
Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden 1996'da mezun olan Öztürk, kariyerine Logo Business Solutions ve Işıklar Holding'te insan kaynakları yönetimi alanında görev alarak başladı. Turkcell İnsan Kaynakları bünyesinde farklı birçok sorumluluk üstlenen ve Turkcell Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Öztürk, 2014-2017 yıllarında Sütaş Grup İnsan Kaynakları Başkanı olarak çalıştı.

Sonrasında bir yıl Los Angeles'ta yaşayan Öztürk, ABD'de başladığı insan kaynakları danışmanlığına Türkiye'ye döndükten sonra da devam etti ve hizmet verdiği kurumlar arasında ING Türkiye de yer aldı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hüseyin YILDIRIM30 Ekim 2019 14:24

    Ing olarak özellikle son iki yıldır çok net olarak gözlemlediğim husus;bankanın bankacılık faaliyetlerinin Türkiye koşullarında yürütülmesi hususunda çok daha başarılı bir çizgide olduğudur.Bundan sonraki süreçte de insan kaynakları yönetimsel yapının daha farklı bir yol izlenmesiyle daha başarılı olmasını bekliyorum.Bir banka ya da kurum yönetiminde sahibi bulunduğu ülke yapısal yönetim ve kararlarıyla birlikte öncelikle olarak faaliyette bulunduğu ülke yapısal özelliklerini müşteri ve insan kaynakları taraflarında İYİ YÖNETİYOR OLMASI çok çok önemlidir.Bu anlamda Meltem Hanım ın başarılı olacağını düşünüyor ve başarılar diliyorum.