BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaIMF: QE devam edecek----

IMF: QE devam edecek

IMF: QE devam edecek
17 Haziran 2013 - 14:15 www.finansgundem.com

IMF, Fed'in parasal genişleme programının 2013'ün sonuna kadar devam edeceğini öngördü

Uluslararası Para Fonu (IMF) Fed'in aylık tahvil alımlarını aynı hâliyle bu yılın sonuna kadar sürdüreceğini öngörürken, bankaya çıkış planını, finansal piyasalara zarar vermeden dikkatli bir şekilde yönetmesi çağrısında bulundu.
IMF, yıllık değerlendirmesinde Fed'in parasal genişlemeden çıkış için bir dizi aracının olmasına rağmen rekor düşük faiz ve 85 milyar dolarlık aylık tahvil alımlarını azaltmasının zorlayıcı olacağını söyledi.
Çıkış stratejilerindeki etkin iletişim ve zamanlamalardaki dikkatli ayarlamanın uzun vadeli faizindeki ani ve devam eden hareket riskinin azaltılması ve faizlerdeki aşırı volatilienin önlenmesi için kritik önem taşıdığını yazan IMF, bu hamlelerin küresel etkilerinin olabileceğini söyledi. Fon, Fed'in çıkışının sermaye akışını gelişen piyasalardan uzaklaştırabileceği ve uluslararası finansal piyasalardaki volatiliteyi artırabileceğine dikkat çekti.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)