BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİmamoğlu ve Yavaş'tan yerli otomobile tam destek----

İmamoğlu ve Yavaş'tan yerli otomobile tam destek

İmamoğlu ve Yavaş'tan yerli otomobile tam destek
27 Aralık 2019 - 22:08 www.finansgundem.com

İBB Başkanı İmamoğlu, Twitter hesabındaki paylaşımında emeği geçenlere teşekkür etti ve İBB'nin güçlü bir siparişle yerli otomobile destek olacağını açıkladı. ABB Başkanı Yavaş da twitter hesabından yerli otomobile desteğini açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün tanıtılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilk deneme sürüşü gerçekleştirilen yerli otomobil ile ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Otomobilin fotoğrafını paylaşan İmamoğlu bu girişimle gurur duyduklarını belirterek, İBB’nin güçlü bir siparişle yerli otomobile destek olacağını duyurdu. 

‘Gurur duyuyoruz’

İmamoğlu paylaşımında, “Akıl ve bilimi barındıran her adımda varız. Türkiye’nin yerli otomobil girişimi ile gurur duyuyoruz” dedi. İBB olarak elektrikli üretimi destekleyeceklerini belirten İmamoğlu, ‘Emeği geçen herkese ülkem adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Örtü kalktı! İşte milyonların beklediği yerli otomobil

YAVAŞ: SONUNA KADAR İMKANLARIMIZI SEFERBER ETMEYE HAZIRIZ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yerli otomobile ilişkin yaptığı açıklamada, "Ülkemizin fark gözetmeksizin uluslararası her alanda 'Milli' duruşunun bir adım öteye taşınması için tüm imkanlarımızı sonuna kadar seferber etmeye hazırız" dedi.
Mansur Yavaş'tan yerli otomobil paylaşımı
Yavaş, bugün tanıtımı yapılan yerli otomobile ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı. Yavaş paylaşımında, "Uzun bir süredir yerli oto ile ilgili tüm gelişmeleri yakından takip etmeye çalışıyoruz. Ülkemizin fark gözetmeksizin uluslararası her alanda 'Milli' duruşunun bir adım öteye taşınması için tüm imkanlarımızı sonuna kadar seferber etmeye hazırız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)