BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİlker Başbuğ'dan kritik çıkış: Gitmiyorum----

İlker Başbuğ'dan kritik çıkış: Gitmiyorum

İlker Başbuğ'dan kritik çıkış: Gitmiyorum
09 Ekim 2017 - 22:27 www.finansgundem.com

İlker Başbuğ, Ankara-Washington hattındaki vize krizini değerlendirirken vizesi olmasına rağmen davet edildiği 29 Ekim resepsiyonuna katılmayacağını, ABD'nin kararını protesto ettiğini söyledi.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, ABD'nin Türk vatandaşlarına yönelik vizeleri askıya almasını 'orantısız bir tepki' olarak değerlendirdi ve Washington'un şimdiye kadar böyle bir tepki vermediğini kaydetti. Başbuğ, ABD'ye davet edildiği 29 Ekim resepsiyonuna da katılmayacağını, kararı protesto ettiğini söyledi.

Başbuğ, "ABD hükümeti aldığı vize kararı ile direk Türk Milletini hedef almıştır. Bu karar kabul edilemez" diye konuştu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Protesto10 Ekim 2017 03:40

    Bssbugun protestosu güzel, yerinde olmuş. Bu şekilde yeni vize almak isteyenler alamayacak, vizesi olanlar da vizeleri bitene kadar protesto edecek, ulkemizde yabancı uyruklu kişileri ispatsiz mesnetsiz tutuklamalar devam ederse Avrupa ve demokratik asya ülkeleri de aynısını yapacaklar. Bu durumda vatandaşimiz bir yere gidemeyecek, yavaş yavaş kuzey Kore'ye döneceğiz. Zaten demokrasi ligi olarak kendimizi layık gördüğümüz yer orası gibi davranıyoruz. Allah sonumuzu hayretsin.