BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİlk ve son kez İstanbul’da----

İlk ve son kez İstanbul’da

İlk ve son kez İstanbul’da
31 Temmuz 2013 - 15:48 www.finansgundem.com

"The Wall" turnesi kapsamında 4 Ağustos akşamı hayranlarıyla buluşacak olan Roger Waters, ilk ve son kez İstanbul'da

Dev ‘The Wall’ prodüksiyonu, şimdiye kadarki en büyük sahne gösterisiyle İstanbul’da 4 Ağustos akşamı hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Konser, görsel şovları ve elbette efsanevi müzisyen Roger Waters’ın adeta marş haline gelmiş parçalarıyla izleyenlere unutamayacakları saatler yaşatacak.
Pink Floyd’un kurucusu Roger Waters’ın albümleriyle aynı adı taşıyan ve tüm ‘The Wall’ albümünün muazzam bir şölenle sergileneceği konser için şimdiye kadar eşi benzeri görülmemiş büyüklükte bir sahne ve 110 metrelik duvar kurulacak. Şarkıları kadar görsel şovları, ışık sistemi ve seyircisini adeta şaşkına çevirecek daha bir çok sürprizi içinde barındıran konser için 140 tonluk prodüksiyon malzemesi İstanbul’a 75 tırla gelecek.
DUVAR 199. KEZ İSTANBUL İTÜ STADYUM’UNDA YIKILACAK
Roger Waters, sahnede bu turne için özel olarak yapılan 110 metrelik Berlin duvarını temsil eden ve turneye adını veren o meşhur duvarı İstanbul’da sahnede 199. kez yıkacak. Daha önce benzeri görülmemiş özel efektlerle donatılmış duvarın gölgesinde ise ‘’Another Brick in The Wall’ parçasını sürpriz bir ekip Roger Waters ile seslendirecek.
Birçok sürprizi içinde barındıran büyük konserde ansızın belirecek bir uçak bile görmek mümkün olacak!
2011 yılından bu yana dünyayı gezen bu dev prodüksiyonla 28 ülkede, 192 kez sahneye çıkan Roger Waters ile ‘The Wall’, yaklaşık 3.5 milyon kişi tarafından izlenerek 2011-2012 yıllarının en çok hasılat yapan turnesi oldu.
Temmuz ayında Belçika’dan başlayarak tekrar yollara çıkan ‘The Wall’ turnesi 25 ülke gezecek. Garanti Bankası sponsorluğunda BKM ve GNL organizasyonuyla 4 Ağustos’ta İstanbul’da sahnede olacak olan Roger Waters, 21 Eylül’de Fransa’da turnesini sonlandıracak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)