BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİlk toplantıda AK Parti-CHP gerginliği----

İlk toplantıda AK Parti-CHP gerginliği

İlk toplantıda AK Parti-CHP gerginliği
13 Nisan 2014 - 18:31 www.finansgundem.com

CHP ’li üyeler ile AK Partili üyeler arasında başlayan atışmaya partililer de dahil oldu

Büyükçekmece Belediyesi'nin 30 Mart seçimlerinin ardından yapılan ilk meclis toplantısında kavga çıktı.Facebook'ta PaylaşBüyükçekmece Belediyesi’nin internet sitesi Tüyap Fuar ve KongreMerkezi’ndeki meclis toplantısı sırasında yayında olduğu için kavga görüntüleri de canlı yayına taşınmış oldu. 

Büyükçekmece Belediye Meclisi’ndeki kavganın nedeni, AK Partili üye Abdullah Erenoğlu’na söz verilmemesi nedeniyle çıktı. CHP ’li üyeler ile AK Partili üyeler arasında başlayan atışmaya partililer de dahil oldu. Meclise girmeye çalışan partililere polisler engel oldu. 

SÜKUNET ÇAĞRISI 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, internetteki canlı yayını izleyenlere seslenerek, ilk meclis toplantılarında bu tür olayların meydana gelebileceğini belirterek herkesi sakin olmaya çağırdı. Hasan Akgün, “Ricam tüm katılımcılarımız itidalli ve sakın olsunlar bu provokasyona alet olmamanızı istiyorum” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)