BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivİkinci elde 'bekle-gör' dönemi!----

İkinci elde 'bekle-gör' dönemi!

İkinci elde 'bekle-gör' dönemi!
07 Ağustos 2022 - 12:49 www.finansgundem.com

Pazarın ağustos ayında durgun seyrettiğini ve tüketicilerin "bekle-gör" moduna geçtiğini belirten ikinci el otomotiv piyasası temsilcileri, fiyatlarda daha fazla düşüş beklemediklerini ifade etti.


Küresel sorunlardan kaynaklı olarak sıfır araçta bulunurluk problemi devam ediyor. Piyasada istediği ya da herhangi bir sıfır araç bulamayan tüketiciler de ikinci ele yöneliyor. Bu talebin devam edip etmediği ve fiyatlarla ilgili beklentiler merak konusu oldu.

Otokoç Otomotiv İkinci El ve Filo Operasyonları Direktörü Birkan Çalışkan yaptığı açıklamada, yılın ilk 6 ayında bir yandan 2. el pazarında talebin karşılanmasında zorlanılan bir döneme tanıklık edilse de iş sonuçları açısından bir önceki yılla karşılaştırıldığında yüzde 32'lik bir büyüme kaydedildiğini söyledi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İkinci el araç piyasası durma noktasına geldi

 

İkinci el oto esnafı bayilerden şikâyetçi

 

İkinci el otomobilde en çok yapılan dolandırıcılık yöntemleri

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum07 Ağustos 2022 17:56

    Tabi tabi ötv den hiç bahsetmemişsin yakında ötv ile ilgili çalışmalar yapılmaya başladığında araba fiyatları dip yapacak herkes aracını satmaya çalışıyor bu dönemde sıfır araçlarda öyle bence devlet hiç aracı olmayana yurt dışından araç getirebilmek olanağı tanısa sıfır araçların da pili biter dibin dibini görürler