BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİki yıldır yapılamayan Kuşadası-Yunan adaları feribot seferleri başladı----

İki yıldır yapılamayan Kuşadası-Yunan adaları feribot seferleri başladı

İki yıldır yapılamayan Kuşadası-Yunan adaları feribot seferleri başladı
03 Nisan 2022 - 13:57 www.finansgundem.com

Salgın nedeniyle iki yıldır yapılamayan Aydın'ın Kuşadası ilçesi ile Yunanistan'ın Sisam ve Batnoz adaları arasındaki feribot seferleri yeniden başladı.


KOVID-19 salgını nedeniyle 2 yıldır yapılamayan Kuşadası-Yunanistan adaları seferlerinin ilki, Kuşadası Limanı'ndan "Sea Star Rhodes" isimli katamaran ve 19 yolcu ile Sisam'a yapıldı.

Global Ports Holding Doğu Akdeniz Limanları Bölge Direktörü ve Kuşadası Ege Port Genel Müdürü Aziz Güngör, Yunanistan'ın turistik adalarına salgın nedeniyle 2 yıldır feribot seferleri yapılamadığını söyleyerek, "Nisan ayı ile hızlanan kruvaziyer gemi seferleri ile birlikte Sisam ve Batnoz seferinin başlaması ilçe turizminde büyük hareketlilik sağlayacak. 2022 yılı kruvaziyer sezonu, 2 yıldır pandemi nedeniyle büyük sekteye uğrayan ve kazancını turizmden sağlayan Kuşadası esnafının yüzünü güldürecektir" diye konuştu.

Sisam'a nisan ayının sonuna kadar haftada 2 gün feribot seferi düzenlenecek. Yaz sezonun başlamasıyla birlikte sefer sayısı artırılacak.

'Denizanası popülasyonu birkaç ay içinde kaybolacak'

 

Rüzgardan enerji üretimi rekor tazeledi

 

Afrika tozu Bodrum'un üzerini kapladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)