BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİki şehirde kaçak içki ve tütün operasyonu----

İki şehirde kaçak içki ve tütün operasyonu

İki şehirde kaçak içki ve tütün operasyonu
11 Şubat 2019 - 17:10 www.finansgundem.com

Kırklareli'nin Vize ilçesindeki eğlence mekanında, jandarma ekiplerince yapılan aramada; 435,5 litre kaçak içki, ruhsatsız 2 av tüfeği ve 26 fişek ele geçirildi.

İhbarı değerlendiren Vize İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, M.S.'nin işletmeciliğini yaptığı, ilçeye bağlı Kıyıköy beldesindeki eğlence mekanında arama gerçekleştirdi. Arama sonucu 435,5 litre kaçak içki, ruhsatsız 2 av tüfeği ve 26 fişek ele geçirildi. Kaçak içkilere, av tüfeklerine ve fişeklere el koyulurken, M.S. de gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgusunun ardından M.S., serbest bırakılırken, hakkında tutulan tutanak, idari yaptırım uygulanmak üzere kaymakamlığa gönderildi.

BARTIN’DA 12,5 KİLO KAÇAK TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ

Bartın’ın Ulus ilçesinde Jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonlarda toplam 12,5 kilo kaçak tütün ele geçirildi.

Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, TAPDK belgesiz tütün ve tütün satışı yaptığı tespit edilen işyerine baskın yaptı. Baskında 12,5 kilogram kaçak tütün, 3 karton içi tütün ile doldurulmuş sigara, 7 karton makaron, 5 paket kapalı tütün ele geçirildi. İşyeri sahibine de idari işlem yapıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)