BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro Ekonomiİki numaradan önemli açıklama----

İki numaradan önemli açıklama

İki numaradan önemli açıklama
17 Nisan 2013 - 08:48 www.finansgundem.com

Fed Başkan Yardımcısı Yellen’den suçlamalara cevap ve çarpıcı açıklamalar

ABD Merkez Bankası Federal Reserve'in iki numaralı ismi Janet Yellen dün yaptığı açıklamada Fed'in gevşek para politikalarının yeni bir finansal krize neden olacağı yönündeki suçlamalara karşı çıkarak gevşek para politikalarını savundu ve finansal istikrarın Merkez Bankası açısından temel bir konu olduğunu dile getirdi. Fed'in Başkan Yardımcısı Yellen konuya ilişkin açıklamasında "Finansal istikrara yönelik endişelerin yükselerek Fed'in politikalarını kontrol edecek düzeye çıkması gibi bir beklentim yok" dedi.
Bununla birlikte Yellen bir diğer Fed yetkilisi Jeremy Stein'in endişelerini paylaştığını beliterek, Stein'in belirttiği gibi bazı finans piyasaları katılımcılarının daha yüksek getiriler elde edebilmek için riskli yatırımlara girmeye başladığını söyledi.
 FED, EKONOMİYE DAHA FAZLA DESTEK OLMALI
Öte yandan, MinneapolisFed Başkanı  Kocherlakota, Fed'in ekonomiyi rayına sokmak için daha fazlasını yapıyor olması gerektiğini belirtti.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)