BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİki lider Suriye hakkında görüştü----

İki lider Suriye hakkında görüştü

İki lider Suriye hakkında görüştü
17 Nisan 2018 - 14:44 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Suriye’yi görüştü

Kremlin’den yapılan açıklamada, iki liderin telefon görüşmesinde,  Suriye ve çevresindeki durumu ayrıntılı olarak ele aldığı belirtildi.

Açıklamaya göre, Putin, görüşmede "Batı ülkelerinin Suriye’ye karşı  gerçekleştirdiği saldırgan eylemin, uluslararası hukuk kurallarını ve BM Tüzüğünü  ihlal ettiğini" belirtti ve Suriye krizinin barışçıl çözüm sürecine zarar  verildiğine işaret etti.

Açıklamada, liderlerin, Suriye’deki Kimyasal Silahların Yasaklanması  Örgütü misyonunun hassas ve tarafsız bir çalışma yapmasının önemine dikkat  çektiği belirtilerek Suriye meselesinde Astana ve Cenevre platformlarında da  dahil olmak üzere iki tarafın diplomatik ve siyasi çabaların yeniden başlamasına  yardım etmeye hazır oldukları ve bu yönde ikili temasları sürdürmeye devam  edecekleri aktarıldı.

Görüşmede iki liderin, Kuzey Akım-2 doğalgaz boru hattı projesiyle  ilgili de görüş alışverişinde bulunduğu ifade edildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)