BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİbrahim Çağlar ölmeden bir gün önce dizide oynadı----

İbrahim Çağlar ölmeden bir gün önce dizide oynadı

İbrahim Çağlar ölmeden bir gün önce dizide oynadı
11 Aralık 2017 - 11:44 www.finansgundem.com

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar’ın ölümü iş dünyasını yasa boğdu. Çağlar’ın dün Payitaht Abdülhamid dizisi için kamera karşısına geçtiği öğrenildi.

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.  Çağlar'ın dün gece saat 01.00 sıralarında kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı, sabaha karşı 06:00 sıralarında ise vefat ettiği öğrenildi. Çağlar hastaneye kaldırıldıktan sonra iki anjiyo olduğu fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Çağlar kalp krizi geçirdikten kısa bir süre sonra İstanbul Bağcılar'daki Medipol hastanesine kaldırıldı. Başkan'ın yarın yoğun bir programı olduğu öğrenildi. Ayrıca dün Çağlar’ın  dün Payitaht Abdülhamid dizisi için kamera karşısına geçtiği öğrenildi.

 
TAHTTA 33 YIL KALDI

Osmanlı İmparatorluğu’nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci ‘Ulu Hakan' unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han'ın  “Payitaht Abdülhamid”  hayatının kaleme alındığı dizi  TRT1 ekranlarında yer alıyor. Dizide Payitaht Abdülhamid; Osmanlı İmparatorluğu’nun tarihin en çok merak edilen, en çok tartışılan ve dünyanın manipülasyon hamleleriyle gözünü Osmanlı topraklarına diktiği dönemde tahta çıkarak, 33 yıl gücü ve zekasıyla İmparatorluğu var gücüyle ayakta tutan Sultan Abdülhamid Han'ın son 13 yıllık Padişahlık Dönemi yer alıyor. (Sözcü)

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HNGCM11 Aralık 2017 13:04

    emekçimi ekmekçimi HER NEYSEN tarihini araştır da öğle yaz... ABDULHAMİT HAN ÖMRÜ BOYUNCA BİR ZERRE OPRAK VERMEMİŞTİR. Onun zamanında da şu an senin gibi olan insanlarla ve yedi cihanla uğraşmış kudretli PADİŞAHIMIZDIR ABDULHAMİT HAN HAZRETLERİ...

  • Okie Dokie11 Aralık 2017 12:19

    İTO başkanının dizide ne işi var? Skandal resmen. Hiç hoşuma gitmedi.

  • Emekci11 Aralık 2017 12:11

    Kibrisi ve girit adasini nasil birakyigi da anlatiliyor. Yazik tum.adalari yunanlara kaptirmis