BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİBB Haydarpaşa/Sirkeci ihalelerinin iptali için dava açtı!----

İBB Haydarpaşa/Sirkeci ihalelerinin iptali için dava açtı!

İBB Haydarpaşa/Sirkeci ihalelerinin iptali için dava açtı!
21 Ekim 2019 - 14:49 www.finansgundem.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çağrısı üzerine, onlarca avukat, Haydarpaşa ve Sirkeci gar alanlarının ihalesinin iptali için Bölge İdare Mahkemesinde dava açtı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, “İstanbul halkına ait, İstanbul için çok manevi mekanlar” dediği Haydarpaşa ve Sirkeci Gar alanları ihalesinden İBB İştiraklerinin elenmesi yargıya taşındı. Kültür sanat için kullanılacak bu alanların kazanılmasını, İstanbul'a yeni bir ihanetin önüne geçilmesini hedeflediğini söyleyen İmamoğlu, süreci sıradan bir şekilde takip etmeyeceklerini, bunu görmek isteyenlerin, 23 Haziran sonuçlrını da dikkate alarak gözlerine bakmasını istedi. İmamoğlu'nun herkesi bu konuda göreve çağırması üzerine harekete geçen onlarca avukat, Bölge İdare Mahkemesine başvurarak ihalenin iptalini istedi. Avukatlar daha sonra da ihaleyi gerçekleştirenler hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

TEK ŞİRKETLE PAZARLIK GÖRÜŞMESİ


İBB HUKUK MÜŞAVİRİ EREN SÖNMEZ GEREKÇELERİ SIRALADI

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)