BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİBB 2 feribotu Hatay'a gönderdi!----

İBB 2 feribotu Hatay'a gönderdi!

İBB 2 feribotu Hatay'a gönderdi!
11 Şubat 2023 - 14:00 www.finansgundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) toplam 2 bin 400 yolcu kapasiteli Orhangazi ve Osmangazi isimli 2 feribotu, konaklama ve gerekli görüldüğü hallerde tahliyede kullanılmak üzere İskenderun'a gönderildi.


İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar ve Şehir Hatları Genel Müdürü Sinem Dedetaş gemileri Yenikapı İDO iskelesinden uğurladı.

Çağlar, "Bir günde hazırladığımız iki gemimizi sefere çıkarıyoruz. Bir gemi yaşam merkezi, biri de bölgenin tüm transferler işleri için destek olacak. Tüm bu faaliyetlerimizi AFAD'ın koordinasyonu ile yapıyoruz. AFAD'ın yönlendirmesiyle biz Hatay'la ilişkilendirildik tüm teknik kapasitemizi Hatay'a yönlendirdik. Gerek İBB'nin kendi kaynakları gerekse aldığımız tüm yardımlar ki tüm bağışçılara teşekkür ederiz. Şu anda Bin 200 kişilik gece gündüz yatıp kalkacak, kreş alanından kütüphaneye kadar dizayn ettiğimiz sağlık ünitelerinden, eczanesine kadar teçhiz ettik. Yüzlerce personelin görev yapacağı alan oluşturduk, afet bölgesinde ihtiyaç olduğu sürece kalacak" dedi.

Sinem Dedetaş ise, "Kış şartlarında yağmurdan, kardan depremzedeleri koruyabilmek için elimizdeki aracı dönüştürerek alternatif yapmaya çalıştık" diye konuştu.

İki feribot Hatay İskenderun´a doğru yola çıktı.

Azerbaycan, Türkiye'ye yeniden 1000'den fazla çadır gönderdi!

 

ABD'li uzman: Bizde bu şiddette yıkım olmaz

 

Ahlaksızlar! Acılı gününde depremzedeyi dolandırdılar

 

Doğa Koleji'nden deprem bölgesine yardım

 

Depremden etkilenen illere Deprem Suçları Soruşturma Bürosu!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)