BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHusiler Kızıldeniz'de bir gemiyi daha vurdu----

Husiler Kızıldeniz'de bir gemiyi daha vurdu

Husiler Kızıldeniz'de bir gemiyi daha vurdu
06 Mart 2024 - 19:30 www.finansgundem.com

Karayipler'de bulunan bir ada ülkesi olan Barbados bandıralı 'True Confidence' adlı dökme yük gemisi, Yemen'in Aden kenti açıklarında İran destekli Husiler tarafından vuruldu.

7 Ekim'de Hamas'ın İsrail'e saldırısının ardından alevlenen çatışmaların sonucunda Gazze'ye destek amacıyla Kızıldeniz'deki gemilere yönelik saldırılar düzenleyen İran destekli Husiler, Barbados bandıralı bir yük gemisini füzeyle vurdu.

Geminin sahibi, True Confidence dökme yük gemisinin Yemen'in Aden kentinin 50 deniz mili güneybatısında bir füze tarafından vurulduğunu ve gemide yangının devam ettiğini söyledi.

Liberya'da kayıtlı sahibi True Confidence Shipping ve Yunanistan merkezli işletmecisi Third January Maritime Ltd tarafından yapılan ortak açıklamada, "Gemi sürükleniyor" ifadesi kullanıldı.

Şirket, geminin 20 mürettebatı veya gemideki üç ayrı silahlı güvenlik görevlisi hakkında şu anda hiçbir bilgiye erişemediklerini söyledi.

Husiler ABD'nin 2 savaş gemisine saldırdı

 

Husilerin vurduğu İngiliz gemisi Kızıldeniz'de battı!

 

Husiler: ABD ve İngiltere 22 hava saldırısı düzenledi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)