BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHusiler: ABD ticari gemisini vurduk----

Husiler: ABD ticari gemisini vurduk

Husiler: ABD ticari gemisini vurduk
01 Şubat 2024 - 02:05 www.finansgundem.com

Husiler tarafından yapılan açıklamada İsrail'e doğru yol alan ABD'ye ait bir ticari geminin füzelerle hedef alındığı bildirildi

Yemen'deki İran destekli Husiler, Kızıldeniz'de İsrail limanlarına doğru yol alan ABD'ye ait bir ticari gemiyi vurduklarını duyurdu.

Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, İsrail'e doğru yol alan ABD'ye ait bir ticari gemiyi füzelerle hedef aldıklarını belirtti.

Seri, saldırıyı ABD donanmasına ait "USS Gravely" muhribine düzenledikleri saldırıdan birkaç saat sonra gerçekleştirdiklerini ifade etti.

ABD ve İngiltere'nin saldırılarına karşılık vermekten tereddüt etmeyeceklerini vurgulayan Seri, Kızıldeniz'den geçen ABD ve İngiliz gemilerinin kendileri için meşru hedefler olduğunu yineledi.

ABD VE İNGİLTERE SALDIRILARI

Öte yandan Husilere bağlı El-Mesira TV'nin haberine göre, ABD ve İngiltere, Yemen'in kuzeybatısında yer alan Sada kentinin kuzeyini hedef aldı.

Husilere ait "Ensarullah" internet sitesindeki haberde de ABD ve İngiltere savaş uçaklarının, Sada'nın kuzeyine saldırılar gerçekleştirdiği belirtildi.

Konuyla ilgili ABD veya İngiltere'den henüz bir açıklama gelmedi.

ABD, Husi füzelerini vurdu

 

Husiler: ABD tarafından savaş tehdidi aldık

 

Husiler bu kez de İngiliz petrol gemisini vurdu

 

.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)