BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHuawei'den Google'a uyarı----

Huawei'den Google'a uyarı

Huawei'den Google'a uyarı
27 Haziran 2019 - 10:59 www.finansgundem.com

Huawei Google için yaptığı açıklamada, gelecekte Huawei telefonların Android işletim sistemini kullanmasına izin verilmezse Google’ın 700-800 milyon civarında bir kullanıcıyı kaybedeceğini söyledi.

Konuyla ilgili açıklama Huawei Avustralya cephesinden geldi. Huawei Avustralya Genel Müdürü Larking Huang, Google’ı sevdiğini ve Huawei’nin kullandığı diğer ABD ürünlerini kullanmaya devam etmek istediğini söyledi.

Huang ayrıca, Huawei’nin elinden gelenin en iyisini yapmasına rağmen ABD ürünlerine erişim sağlayamazsa, alternatif oluşturmakta zorlanmayacağının da altını çizdi. Yönetici sözlerine “Yasağın boyutu ne aşamada olursa olsun, yeni akıllı telefonumuz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Google, Huawei’nin söylediği gibi 700 milyon kullanıcısını kaybeder mi, yoksa bu kullanıcılar Huawei’nin rakipleri ile yoluna devam mı eder? Bunu zaman içinde göreceğiz.

Şimdilik kesin olan tek şey, ticaret yasağı olsun ya da olmasın, Huawei yakın zamanda yeni akıllı telefonunu karşımıza çıkaracak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)