BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHSBC tasarrufa alıştırıyor----

HSBC tasarrufa alıştırıyor

HSBC tasarrufa alıştırıyor
24 Ekim 2013 - 13:45 www.finansgundem.com

HSBC yeni bireysel bankacılık çözümü “Modern Hesap” ile yüzde 10 “Hoş geldin” faizi sunuyor

Türkiye’nin öncü uluslararası bankası olma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren HSBC Türkiye, müşterilerine günlük bankacılık işlemlerini kolaylaştıracak yeni avantajlar sunarken, aynı zamanda orta ve uzun vadede kazançlı birikim yapma fırsatı sağlayacak olan yeni ürünü “HSBC Modern Hesap”ı tanıttı.
HSBC’nin bireysel bankacılık alanındaki  küresel deneyimini Türkiye’deki müşterilerine aktardığı ve müşterilerinin günlük bankacılık ihtiyaçlarını  dikkate alarak tasarladığı Modern Hesap, “Plus” özelliği ile de Türkiye’de tasarruf alışkanlığının yaygınlaşmasına destek olacak. Müşteriler adına otomatik ödemeler, günlük nakit işlemleri  ve tasarrufların yönetileceği Modern Hesap ile HSBC, müşterilerinin günlük yaşamlarını kolaylaştırarak kendilerine ve sevdiklerine daha fazla zaman ayırmalarına olanak sağlayacak.
“HSBC Modern Hesap”ın sunduğu avantajlar
Modern Hesap  bir yandan günlük faiz kazandırırken, bir yandan da vade bozdurma derdi  olmadan para çekme ve yatırma fırsatı sunuyor. İlk aya özel %10 faiz oranı ile Modern Hesap müşterilerine ‘Hoş geldin’ diyen HSBC, aynı zamanda fatura ve düzenli ödeme talimatlarını takip ediyor, ödemeleri gerçekleştiriyor; ödemelerin öncesinde ve sonrasında müşterileri SMS aracılığıyla uyarıyor, bilgilendiriyor. Ayrıca, HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık üzerinden  tüm havale ve EFT’ler de ücretsiz olarak yapılıyor. Hesap bakiyesinin 1.000 TL ve üzerindeki kısmı için Faiz kazandıran “Modern Hesap”ın üst limiti  ise 75.000 TL.
“Modern Hesap”ın Plus özelliğini kullanarak birikim yapmak isteyen müşteriler, birikim süresi en az 12 ay ve birikim tutarı en az aylık 200 TL olacak şekilde; TL, USD, EUR ve GBP cinsinden düzenli birikim yapabiliyor. Plus özelliği ile tasarruf etmek isteyen müşteriler,  hesap işletim ücreti ödemezken, düzenli birikim yaptıkları için ekstra faiz oranı da kazanıyor.
Modern Hesap müşterileri, HSBC’nin diğer ürün ve hizmetlerinde  olduğu gibi hiç bir sürprizle karşılaşmayacak şekilde tüm işlemler öncesinde ve sonrasında açık ve şeffaf şekilde bilgilendiriliyorlar.
Taylan Turan: “Türkiye'de tasarruf eğilimini destekliyoruz”
HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan, Türkiye’nin öncü uluslararası bankası HSBC’nin “Modern Hesap” ile birikim yönetimi konusundaki küresel deneyimini Türkiye’deki müşterilerine taşıyacağını vurguladı. Turan; “İlk aya özel %10 faiz oranı ile müşterilerimize “Hoş geldiniz” dediğimiz Modern Hesap, hem günlük olarak faiz kazandıracak, hem de tüm günlük nakit işlemlerini yapmaya olanak vererek, müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarını karşılayan avantajlı bir çözüm olacak.  Üstelik, “Plus” özelliği ile de düzenli birikim yaptırarak, Türkiye’deki tasarruf eğilimini destekleyecek. Yoğun ilgi göreceğine inandığımız Modern Hesap’la müşterilerimiz bankacılık işlemlerine ayırdıkları zamandan da tasarruf edebilecek ve böylece hem kendileri, hem de sevdikleri için daha çok zaman ayırabilecek”  dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mmn24 Ekim 2013 17:23

    Bu zaten ilk bir ay için geçerli bir oran. bir kereye mahsus veriyorlar. sizin paranızı çekiyorlar bankaya ve ikinci ayda oran normal değerlere geliyor... Tasarruf vs hikaye yani... Bankaya gidip sorduğunuzda neden düştü diye piyasa şartları diyorlar ve kapatmaya çalışıyorlar olayı...

  • Murat24 Ekim 2013 15:04

    Bence çok iyi bir gelişme olmuş tasarruf edebilmek güzel olur.

  • Firat24 Ekim 2013 14:28

    İnsan lansman yapmadan once web sitesini uygun hala getirir. Bankanin web sitesinde ürüne ilşkin hic bir bilgi yok. Hsbc ayakta uyuyor. Yazik!!!!!