BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHırvatistan'ın başkentine hava aracı düştü----

Hırvatistan'ın başkentine hava aracı düştü

Hırvatistan'ın başkentine hava aracı düştü
11 Mart 2022 - 17:43 www.finansgundem.com

Hırvatistan İçişleri Bakanlığı, akşam saatlerinde Zagreb’in Jarun bölgesindeki yeşil alana bir aracın düştüğünü yakınlarında da iki paraşüt bulunduğunu duyurdu

Hırvatistan'ın başkentine bir hava aracı düştü. İnsansız hava aracı olduğu iddia edilen aracın düştüğü bölgede çukur oluşurken yakınlarında iki de paraşüt bulunduğu aktarıldı. Özel ekiplerin olay yerinde olduğu ve endişeye gerek olmadığı vurgulanan Bakanlık açıklamasında, aracın büyük parçalarının park alanının yakınına düştüğü bildirildi.

Açıklamada, aracın 1 metre derinliğinde 3 metre genişliğinde bir çukur oluşturduğu ve park halindeki bazı otomobillere zarar verip ağaçları kırdığı belirtildi. Aracın özellikleriyle ilgili bilgi verilmezken, polis parçaların olduğu bölgeyi güvenlik kordonuna aldı.

Hırvatistan medyası, askeri uzmanların fotoğraflara dayanarak yaptığı resmi olmayan açıklamalarına göre, düşen aracın Sovyet Rusya yapımı Tu-141 "Strizh" modeli insansız hava aracı olduğunu, Ukrayna’ya gönderildiğini ve Macaristan üzerinden Hırvatistan'a geldiğini öne sürdü.

Hırvatistan'da euro krizi

Hırvatistan ABD'den helikopter aldı

Ukrayna'dan Hırvatistan Cumhurbaşkanı'nın sözlerine tepki

Hırvatistan: Çatışma çıkarsa NATO’daki askerleri geri çekeceğiz

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)