BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHindistan'dan hava kirliliğine önlem----

Hindistan'dan hava kirliliğine önlem

Hindistan'dan hava kirliliğine önlem
17 Kasım 2021 - 08:36 www.finansgundem.com

Hindistan, Delhi'nin kirli havasına karşı önlem olarak bazı termik santrallerini kapatıyor

Hindistan, yaklaşık iki haftadır şehri bir sis bulutu sardığı için dünyanın en kirli havasını temizleme önlemlerinin bir parçası olarak Delhi çevresinde bulunan altı termik santralin bu ayın sonuna kadar kapatılması talimatını verdi.

Federal Çevre Bakanlığı ayrıca, temel öğeleri taşıyanlar dışındaki kamyonların Delhi'nin Ulusal Başkent Bölgesi'ne girişini yasakladı ve vatandaşları kirliliği engellemek için evden çalışmaya teşvik etti.

Karar, Delhi hükümetinden yetkililerin ve komşu Uttar Pradesh, Pencap, Rajasthan ve Haryana eyaletlerinin artan kirliliği kontrol etmek için önlemleri görüşmek üzere bir araya gelmesinden sonra geldi.

Hindistan Yüksek Mahkemesi Pazartesi günü başkentte ve çevresinde araç hareketi ve endüstriyel faaliyetlere acil kısıtlamalar getirilmesi çağrısında bulundu.

Yüksek mahkemenin Cumartesi günü durumu "acil durum" olarak nitelendirmesinin ardından şehir, okullara 20 Kasım'a kadar yalnızca online eğitim vermelerini emretti, inşaat faaliyetlerini durdurdu ve bazı hükümet çalışanlarından evden çalışmalarını istedi.

Hindistan'da kripto, para birimi olacak mı

 

Hindistan, 20 aylık kısıtlamadan sonra dış turizme yeniden açılıyor

 

Hindistan zehirli dumana boğuldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)