BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHindistan da rakamları gizlemiş----

Hindistan da rakamları gizlemiş

Hindistan da rakamları gizlemiş
30 Kasım 2020 - 14:56 www.finansgundem.com

Hindistan'ın yayıncı kuruluşlarından NDTV Televizyonu, yaptığı açıklamayla ABD'den sonra en fazla korona virüs vakasının görüldüğü ülke olan Hindistan'da hükümetin 3,4 milyon vakayı eksik rapor ettiğini öne sürdü.

Dünyanın birçok ülkesinde korona virüs ölüm ve vaka sayıları net olarak açıklanmıyor. Birçok ülke ekonomik kaygılar nedeniyle daha düşük rasam açıklamayı tercih ediyor. Hindistan'ın da bu ülkeler arasında olduğu iddiası gündeme geldi. Hindistan'ın yayıncı kuruluşlarından NDTV Televizyonu, Tıbbi Araştırmalar Konseyi'nin verilerini temel alarak şimdiye kadar 9 milyon 432 bin vaka açıklayan hükümetin verilerinin yanıltıcı olduğunu iddia etti.
Televizyona göre bu durum, salgının başlangıcında yüzde 100 olan PCR (Polimeraz Zincir Reaksiyonu) testlerinin yüzde 60'a düşmesi, buna karşılık daha az güvenilir olan antijen testlerinin sayısının 55 milyona (Yüzde 40) çıkmasından kaynaklanıyor.

PCR testlerinde pozitif çıkma oranı 3,5 kat daha fazla PCR testlerinde pozitiflik oranı 2,5-3,5 kat daha yüksek. Örneğin Delhi'de PCR testlerinde pozitif çıkma oranı yüzde 14, antijen testlerinde ise yüzde 4.NDTV, bu verilere rağmen ülkede antijen testlerinin sayısının hızla artmaya devam ettiğine dikkat çekti.

 

Rusya EpiVakKorona'nın gönüllü aşılamasını yapacak

 

Türk bilim insanlarının korona aşısı 7 Aralık'ta kullanılmaya başlanabilir

 

Sıtmadan ölenlerin sayısı koronadan ölenlerin sayısını geçebilir

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)