BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHindistan Başbakanı Modi, ABD'yi Ziyaret Edecek----

Hindistan Başbakanı Modi, ABD'yi Ziyaret Edecek

Hindistan Başbakanı Modi, ABD'yi Ziyaret Edecek
13 Haziran 2023 - 13:17 www.finansgundem.com

Hindistan Başbakanı Modi, 21-24 Haziran'da ABD'ye ziyaret gerçekleştirecek. ABD Kongresi birleşik oturumunda konuşma yapması için davet edilen Başbakan, ABD Kongresi'nde ikinci kez konuşan ilk Hindistan başbakanı olacak.

Hindistan Başbakanı Narendra, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden'dan resmi devlet ziyareti için davet aldı.

Beyaz Saray’ın bahçesinde 22 Haziran'da 21 pare top atışıyla başlayacak karşılama töreni ve devlet yemeğinin 1 gün öncesinde Modi'nin Biden ailesi ile özel bir yemek yiyeceği açıklandı.

YÜZLERCE HİNT AMERİKAN MODİ’Yİ KARŞILAYACAK

Biden çiftinin karşılaması sırasında 7 binden fazla Hint Amerikan da Beyaz Saray'da ve sarayın yakınlarındaki Lafayette Parkı'nda Modi'yi karşılamayı planlıyor.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Biden ve Modi'nin, ziyaret süresince ortak basın toplantısı yapıp yapmayacağının belli olmadığını aktardı.

‘’KONUŞULACAK ÇOK ŞEY VAR’’

Kirby, ABD ve Hindistan'ın savunma alanındaki ortaklığını ve Dörtlü Güvenlik Diyaloğu (QUAD) ile Hint-Pasifik'teki iş birliğini vurgulayarak "Konuşulacak çok şey var. Ziyareti sabırsızlıkla bekliyoruz." açıklamasında bulundu.

Modi ABD temasları kapsamında Washington'daki John F. Kennedy Merkezi'nde üst düzey şirket yöneticileriyle de görüşecek.

Temsilciler Meclisi ve Senato tarafından 22 Haziran'da ABD Kongresi birleşik oturumunda konuşma yapması için davet edilen Modi, ABD Kongresi'nde ikinci kez konuşan ilk Hindistan başbakanı olacak.

Erdoğan'dan Hindistan'a taziye mesajı

 

Dışişleri Bakanlığı'ndan Hindistan'a taziye mesajı

 

Çin ve Hindistan sınır sorununu çözme kararı aldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)