BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHepsiburada’da 4 yılda 1 gelen şubat indirimleri başladı ----

Hepsiburada’da 4 yılda 1 gelen şubat indirimleri başladı

Hepsiburada’da 4 yılda 1 gelen şubat indirimleri başladı
20 Şubat 2024 - 12:03 www.finansgundem.com

Hepsiburada, 19-25 Şubat tarihlerinde düzenlediği "4 yılda 1 gelen Şubat indirimleri" kampanyasıyla müşterilerine çeşitli avantajlar sunuyor.

Hepsiburada yapılan açıklamaya göre "Peşin fiyatına 3 ay ertele, 6 taksitle öde" fırsatıyla yüzlerce marka ve milyonlarca ürünü kullanıcılarıyla buluşturuyor.  "Peşin fiyatına 3 ay ertele, 6 taksitle öde" fırsatıyla yüzlerce marka ve milyonlarca ürünü kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Şubat ayına özel olarak hazırlanan Hepsiburada kampanyasında, La Roche Posay, Bioderma, L'Oréal, Camper ve Prada gibi birçok markada büyük indirimler mevcut. Aynı zamanda, moda kategorisinde Columbia, Adidas, Defacto ve Nike gibi önde gelen markaların yanı sıra ev -yaşam kategorisinde English Home, Bella Maison ve Fissler gibi sevilen markaların ürünleri de cazip fiyatlarla sunuluyor. Teknoloji kategorisinde ise Monster ve iPhone gibi markaların ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar müşterileri bekliyor.

Güzellik ve kişisel bakım ürünlerinde indirimler

Hepsiburada’nın "4 yılda 1 gelen Şubat indirimleri" kampanyasında La Roche Posay, CeraVe ve Vichy markalarında ikinci ürüne %50 indirim, Bioderma ürünlerinde sepette %25 indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca, Yves Saint Laurent, Lancome ve Armani markalı parfümlerde 2000 TL'ye sepette 200 TL indirim Hepsiburada kullanıcılarını bekliyor.


Moda kategorisindeki fırsatlar

Kampanya kapsamında moda kategorisinde ise Pierre Cardin çantalarda 200 TL ve üzeri alışverişlerde net %25, Camper ürünlerinde 500 TL ve üzeri alışverişlerde yine net %25,DeFacto'da 50 TL ve üzeri alışverişlerde %70’e varan indirim fırsatının yanı sıra U.S. Polo Assn., AVVA, Rayban, Prada ve Miu Miu gibi markalarda da özel indirimler müşterilere sunuluyor. Ayrıca   Nike, Puma, adidas, Salomon, Columbia gibi ünlü spor markalarında da cazip fırsatlar "4 yılda 1 gelen Şubat indirimleri" kampanyasıyla Hepsiburada kullanıcılarını bekliyor.

Ev – yaşam kategorisine özel indirimler

Madame Coco ürünlerinde 200 TL ve üzeri alışverişlerde sepette %65, Bella Maison ürünlerinde 50 TL ve üzeri alışverişlerde sepette %50 + %30 ve English Home ürünlerinde 50 TL üzeri alışverişlerde sepette %60'a varan indirim avantajları müşterileri bekliyor. Chakra markasının ev yaşam ürünlerinde 50 TL üzerine sepette %50 indirim ve Karaca Home ürünlerinde 1 alana 1 bedava fırsatı Hepsiburada’da yer alıyor. Ayrıca Schafer, Fissler, Tefal gibi markalarda da özel indirimler sunulurken, yemek takımları ve çatal kaşık takımları da 200 TL ve üzeri alışverişlerde sepette %30'a varan indirim fırsatlarıyla Hepsiburada kullanıcılarını bekliyor.


Anne ve çocuklar için kampanyalar

Sleepy bebek bezleri ve ıslak mendillerde 2 al 1 öde fırsatı,  Yoyko bebek araç gereçlerinde sepette %30 net indirim, LEGO'da %10 ve tüm ebebek tekstil ürünlerinde 50 TL ve üzeri alışverişlerde sepette %29 net indirim avantajı müşterileri bekliyor.

Teknolojik ürünlerde indirimler

Hepsiburada tarafından sunulan kampanya kapsamında elektronik ürünlerinde de birbirinden cazip fırsatlar kullanıcıları bekliyor. Monster bilgisayarlarda %10'a varan indirim fırsatını ek olarak ayrıca iPhone modellerinde Hepsiburada limitiyle 3 taksit imkanı sunuluyor. Tablet, telefon ve aksesuarlarda  da en iyi taksitli fiyatlar bu kampanya döneminde kullanıcıları bekliyor.


Lezzetli atıştırmalıklar ve şekerlemelerde özel fırsatlar

Züber markalı ürünlerde 200 TL ve üzeri alışverişlerde sepette %30 indirim, Altınmarka çikolata, kakao ve atıştırmalıklarda ise sepette %45 indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca Selfit besin takviyeleri ve vitaminlerde 3 al 2 öde fırsatı da kampanya dahilinde kullanıcıları bekliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)