BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHello Kitty içkiye başladı----

Hello Kitty içkiye başladı

Hello Kitty içkiye başladı
11 Eylül 2013 - 19:08 www.finansgundem.com

Asya ülkelerinde büyük popülariteye sahip olan Hello Kitty markası, içki sektörüne girdi

Oyuncaktan kıyafete, kırtasiye ürünlerinden gıdaya kadar pek çok alanda faaliyet gösteren Hello Kitty, son olarak içki sektörüne el attı. İlk olarak Tayvan'da piyasaya sürülen Hello Kitty biraları yüzde 2,3 ile 2,8 arasında düşük alkol oranına sahip. Biralar hafif ve içimi kolay olan şeftali, limon ve muz gibi farklı aromalarla tüketicilerin beğenisine sunuldu. Tayvan'dan sonra aromalı biraların moda olduğu Çin piyasasına da giriş yapan Hello Kitty biraları için, "içimi yumuşak" ve "meyveli gazoza benziyor" yorumları yapıldı.
'ÇOCUKLARI ÖZENDİRECEK' ENDİŞESİ
Hello Kitty'nin çoğunlukla çocuklara hitap eden bir marka olması ve bira kutularının üzerinde sevimli çizgi karakterlerinin yer alması ürünün özellikle ABD pazarında sıkıntı yaşayabileceği ihtimalini akıllara getirdi. Buna karşılık, gelecek yıl 40'ıncı yılını kutlayacak Hello Kitty'nin müşterilerinin de markayla birlikte büyüdüğü belirtildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)