BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHDP'li Çelik: Özerk Kürdistan'ı kuracağız----

HDP'li Çelik: Özerk Kürdistan'ı kuracağız

HDP'li Çelik: Özerk Kürdistan'ı kuracağız
05 Temmuz 2014 - 18:57 www.finansgundem.com

HDP Muş Milletvekili Demir Çelik, Diyarbakır'da yapılan saldırılar üzerinden çok konuşulacak açıklamalarda bulundu...

Diyarbakır’da Büyükşehir Belediyesi’nin Silvan İlçesi’ne otobüs seferleri başlatmasını protesto etmek için dün şoförlerin belediyeye yaptığı saldırı, bugün HDP ve BDP’liler tarafından kınandı.

HDP Muş Milletvekili Demir Çelik, "Bu saldırı bilerek, istenerek bilinçli tertiplenmiştir. Kürt özgürlük hareketine karşı, Kürt halk iradesine karşı, büyükşehir şahsında, belediyelerimize, halkın öz yönetim organlarına karşı bir tezgahtır, oyundur. O oyunu biliyoruz. Açığa çıkarıp boşa çıkardığımızın üzerinden de özgür özerk Kürdistan'a ulaşacağız, ulaşmanın mücadelesini sürdüreceğiz" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Silvan'a otobüs seferleri başlatmasını protesto eden Silvanlı şoförler, dün belediye binasına saldırmış, araçlara zarar vermişti. Çıkan olaylarda 5 kişinin yaralanmasının ardından bugün BDP ve HDP'liler, belediye önünde saldırıyı kınadı. Kınamaya, HDP Milletvekilleri Demir Çelik, Nursel Aydoğan, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, belediye başkanları BDP İl Başkanı Zübeyde Zümrüt katıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)