BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHDP ve AK Parti'den sürpriz görüşme----

HDP ve AK Parti'den sürpriz görüşme

HDP ve AK Parti'den sürpriz görüşme
12 Mart 2015 - 23:17 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Meclis'te HDP'li Pervin Buldan ve Sırrı Süreyya Önder ile görüştü.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan ile HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder TBMM'de görüştü. Görüşmede 16 kişilik izleme komitesinin belirlendiği, komitede Akil İnsanlar Heyeti'nden isimler olacağı iddia edildi. Yalçın Akdoğan, iddiaları yalanladı

Ankara'da önceki gün gerçekleşen çözüm süreci toplantısı sonrası gözler HDP ile hükümet arasında gerçekleşecek temasa çevrilmişti. Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP Grupbaşkanvekili Pervin Buldan ile HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder TBMM'de bir araya geldi. 

Buldan, bunun rutin görüşmelerden bir tanesi olduğunu belirterek, "Başbakan Yardımcısı Akdoğan ile görüştük. Tabii izleme kuruluyla ilgili görüşlerimizi belirttik. Ama onların İmralı adasına ne zaman gideceği henüz netleşmedi. Haftasonu biz gidiyoruz, bunu netleştirdik" dedi.

Görüşme sonrası açıklama yapan HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, 16 kişilik izleme heyeti oluşturulduğunu, HDP'lilerin bu heyetle birlikte İmralı'ya gideceğini söylemiş, 16 kişilik heyette akil insanlar ve bölge başkanları ile isimleri belirlenecek 9 kişinin yer alacağını belirtmişti.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Twitter'dan yaptığı açıklama "Basında yer alan 16 kişilik heyete ilişkin isim listeleri külliyen yalan ve uydurmadır. Görüşmeye atfen yapılan açıklamalar sürecin ciddiyetiyle bağdaşmamaktadır" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)