BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHDP Hakkari Milletvekili Akdoğan tutuklandı----

HDP Hakkari Milletvekili Akdoğan tutuklandı

HDP Hakkari Milletvekili Akdoğan tutuklandı
07 Kasım 2016 - 21:18 www.finansgundem.com

Hakkındaki soruşturma nedeniyle polis kontrol noktasında gözaltına alınan HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında daha önce çağrılmasına rağmen ifadeye gitmediği için hakkında gözaltı kararı çıkarılan HDP milletvekili Nihat Akdoğan, Hakkari-Çukurca karayolu üzerindeki bir köyden geldiği sırada Depin Polis Kontrol Noktası'nda yakalandı.

Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Hakkari Emniyet Müdürlüğüne götürülen Akdoğan, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkeme, Nihat Akdoğan'ın tutuklanmasına karar verdi. Akdoğan ile birlikte HDP'de tutuklanan milletvekili sayısı 10'a yükseldi.

HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan hakkında, "terör örgütü propagandası yapmak", "Suç ve suçluyu övmek, "örgüt üyesi olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" gibi suçlamalar bulunuyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)