BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHDP Genel Merkezi ateşe verildi----

HDP Genel Merkezi ateşe verildi

HDP Genel Merkezi ateşe verildi
08 Eylül 2015 - 22:58 www.finansgundem.com

Ankara'da bir grup tarafından HDP Genel Merkezi'ne saldırı düzenlendi

Ankara’da toplanan yaklaşık 5 bin kişi terörü protesto etti. Türk bayrakları ile MHP ve ülkü ocakları bayrakları açan grup Kızılay Meydanı’nı trafiğe kapattı. Yolu uzun süre trafiğe kapatan grup ardından Yüksel Caddesi’ne yürüdü.

YÜKSEL CADDESİ’NDE MÜDAHALE
Protestocu grup sol görüşlü grupların etkinlik düzenlediği Yüksel Caddesi’ne girmek isteyince barikat kuran polisle aralarında gerginlik çıktı. Sol görüşlü gruplara müdahale etmek isteyen protestocu gruba polis engel oldu. Israrla Yüksel’e girmek isteyen gruba polis biber gazı ile müdahalede bulundu. Kızılay Meydanı’ndan ayrılan küçük bir grup ise Büklüm Sokak’taki HDP Genel Merkezi’ne geçerek bina önünde eylem yaptı. Gruptan bazıları genel merkeze saldırıda bulundu. Saldırı sonrasında HDP Genel Merkezi’nde küçük çaplı yangın çıktığı görüldü. Polis müdahalesi sırasında grup kaçarak ara sokaklara dağıldı. Yangına müdahale için 4 itfaiye ekibi bölgeye geldi ve yangına müdahale etti. Polis bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken sokağın giriş ve çıkışı trafiğe kapatıldı. Gazeteciler olmak üzere hiç kimse sokağa sokulmazken, içeride yaralı olup olmadığı bilgisi teyit edilmedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)