BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHaziranda evleniyor!----

Haziranda evleniyor!

Haziranda evleniyor!
29 Mart 2016 - 08:53 www.finansgundem.com

Popçu Murat Boz, 3 aydır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Aslı Enver ile bu yaz için evlilik planları yapmaya başladı...

Birlikte rol aldıkları ‘Kardeşim Benim’ filminin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Murat Boz (36) ile Aslı Enver’in(31) ilişkisisi ciddiye bindi. Birbirlerini aileleriyle de tanıştıran çift, bu yaz için evlilik planları yapmaya başladı. Boz’un yakın arkadaşlarına “Aslı ile çok iyi anlaşıyorum, bu kez flört dönemini çok uzatmak istemiyorum” dediği öğrenildi.

Aileler de buluşacak

Murat Boz ve Aslı Enverin aileleri düğün yeri ve tarihine karar vermek için önümüzdeki günlerde bir araya gelecek. Haziran ayında evlenmeyi düşünen çift ailelerinden de onay alacak.

Aslı Enver 3 yıl evli kaldığı oyuncu Birkan Sokullu ile geçen Ağustos'da boşanmıştı. Murat Boz ise 8 yıl birlikte olduğu Eliz Sakuçoğlu ile 2008'de Almanya'da nikah masasına oturup 2012'de Diyarbakır-Hazo'da boşanmıştı.(Posta)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)