BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHayri Yazıcı’dan tedavi gördüğü hastaneye dava----

Hayri Yazıcı’dan tedavi gördüğü hastaneye dava

Hayri Yazıcı’dan tedavi gördüğü hastaneye dava
21 Eylül 2022 - 12:51 www.finansgundem.com

Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı, İstanbul'da özel bir hastanede Kovid-19 tedavisi gördüğü sırada kendisine kayıt dışı ilaç verilmesi nedeniyle dava açtı.

İş insanı Hayri Yazıcı, İstanbul Taksim'de bulunan özel bir hastanede Kovid-19 tedavisi gördüğü ve kendisine 2 Şubat 2021 tarihinde, tedavide kullanılmak üzere kayıt dışı ilaç verildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Soruşturma sonunda hastane yöneticisi, eczacı ve eczane çalışanı hakkında “kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokacak biçimde ilaç yapma ve satma” suçundan 1 yıl 4 aydan 6 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Sözcü'den Sevgim Begüm Yavuz'un haberine göre, doktor A.Ç.B. hakkında “taksirle yaralama” suçundan soruşturma başlatıldı. İlk duruşma 11 Ocak 2023 tarihinde görülecek.

Grand Yazıcı Otelleri’nin sahibi iş insanı Hayri Yazıcı, şunları söyledi:

"Hayatımın 7 ayını hatırlamıyorum. Aklım başım yerinde yürüyerek girdiğim hastaneden başka bir hastanede gözümü açtığımda konuşamıyor, parmağımı bile oynatamıyordum.

Bu hastanede yattığım sürece açılan yaralar ailemden saklanıp, epikriz dosyasına “kızarıklık” olarak yazılmış. Diğer hastanede 5 evre olduğu raporlanmıştır. 21 aydır bu yaralarla uğraşıyorum. Ailemin zor verdiği kararla bir başka hastaneye nakledilmeseydim bu gün aranızda olmayacaktım."

Prof. Dr. Turan: Kovid'de yeni bir varyant söz konusu değil

 

Pandemi, gelir dağılımındaki eşitsizliğe ilaç oluyor

 

İstanbul'da 5 milyon liralık döviz vurgunu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)