BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHaydar Baş'ın yeğeninin feci ölümü----

Haydar Baş'ın yeğeninin feci ölümü

Haydar Baş'ın yeğeninin feci ölümü
12 Ağustos 2013 - 11:28 www.finansgundem.com

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş'ın yeğeni, sürat teknesinin çarpması sonucu feci şekilde can verdi...

Bir gezi teknesinde çalışan ve Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın yeğeni olduğu öğrenilen Önder Pehlivanoğlu (27), dün akşam saatlerinde tekne Fethiye Körfezi'ndeki Kızılada mevkisi açıklarında mola verdiği sırada serinlemek için denize girdi.
Bir süre teknenin etrafında yüzen Pehlivanoğlu'na, iddiaya göre su sporu yaptıran Mustafa K'nın kullandığı 5 metrelik sürat teknesi çarptı. Başı ve vücuduna aldığı darbeyle deniz içinde hareketsiz bir şekilde kalan Pehlivanoğlu, sürat teknesine çıkarıldı. Kıyıya getirilen Pehlivanoğlu, ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Pehlivanoğlu, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
'KAZA İSE YAPACAK BİR ŞEY YOK'
Bu arada Haydar Baş'ın oğlu Hayri Baş, hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı. Baş, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayla ilgili çelişkili ifadeler olduğunu, avukatlarının olayı takip ettiğini anlatarak, "Kaza ise yapacak bir şey yok. Bir gün doğduk, bir gün de öleceğiz ama ihmal varsa olayın üzerine tabii ki gideceğiz. Cenaze salı günü Trabzon'da defnedilecek" dedi.
Savcının incelemesinin ardından Pehlivanoğlu'nun cenazesi, uçakla Dalaman Havalimanı'ndan memleketi Trabzon'a gönderildi. Olaydan sonra Sahil Güvenlik tarafından gözaltına alınan Mustafa K'nın ifade işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edileceği bildirildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)