BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBanka & Kredi KartlarıHavacılar ile bankacılar buluştu----

Havacılar ile bankacılar buluştu

Havacılar ile bankacılar buluştu
14 Mayıs 2013 - 14:17 www.finansgundem.com

Pegasus Havayolları ile ING Bank’ın yeni işbirliği Pegasus Plus ING Kart tanıtıldı


 Pegasus Havayolları’nın ING Bank ile birlikte yapmış olduğu anlaşma neticesinde hayata geçirilen avantajlı yeni kredi kartı  Pegasus Plus ING Kart tanıtıldı.
Yeni işbirliğinin tanıtıldığı basın toplantısında konuşan Pegasus Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, 700 binden fazla Pegasus Plus üyesi olduğunu belirterek  “Pegasus Plus ING Kartı’yla sadece uçuşlarda değil uçak içindeki hizmetlerden ve online bilet alırken de puan kazanıyorsunuz. Cep telefonuyla üye olabiliyorsunuz” dedi.
ING Bank Genel Müdür Yardımcısı Cenk Tabakoğlu ise “Piyasadaki en iyi kredi kartı ve uçuş kartı. Artık orta sınıf büyüyor. 2030 ‘a kadar Türkiye’de 15 milyon yeni orta sınıf mensubu ortaya çıkacak Finans sektörü de en çok büyüyen sektörlerin başında ve müşteriler 7/24 hizmet almak istiyor. Bunu da bu kart sağlayacak” diye konuştu.
2013 sektör beklentilerini açıklarken alışverişin 400 milyar TL’yi aşmasının beklendiğini ifade eden Cenk Tabakoğlu, Pegasus ile kazan-kazan prensibiyle işbirliği yaptıklarını söyledi.
Pegasus Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, şirketle ilgili bilgiler aktarırken, yüzde 92 oranında zamanında kalkış ile sektörde lider olduklarına işaret etti, iç hatlarda sektörün 3 katı, dış hatlarda ise 2 katı büyüdüklerine dikkat çekti.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)