BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava sıcaklıkları daha da artacak----

Hava sıcaklıkları daha da artacak

Hava sıcaklıkları daha da artacak
03 Ocak 2021 - 09:16 www.finansgundem.com

Türkiye yeni yıla girerken, bahar havası yaşadı. Meteoroloji'ye göre yeni haftada yurdun batısında yağışlar görülecek ama hava sıcaklıkları yüksek seyredecek. Yeni haftada 20 dereceyi aşan sıcaklıklar görülecek.

Yılbaşında kar yağışı bekleyen çocukları evden çıkma kısıtlamalarının da olduğu bu günlerde bahar havası üzdü. Yurdun önemli bir kısmı mevsim normallerinin çok üstünde sıcaklıklarla yeni yıla girdi.

Yeni haftada da sıcaklıkların düşmesini bekleyenlere ise Ocak ayı ortasına kadar sabredecek. 

Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesi’nde görülecek kısa süreli yağışlar haricinde Türkiye’de güneşli bir hava hakim olacak, birçok şehirde 20 dereceye varan sıcaklıklar görülecek. Adana ve Mersin’de yarın hava sıcaklığının 23 dereceyi aşması bekleniyor.

KISA SÜRELİ SAĞANAKLAR GÖRÜLECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre; Ülkemizin batısının parçalı yer yer çok bulutlu, Kıyı Ege ile Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde ülkemizin doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

11 OCAK’TAN SONRA SOĞUKLAR BAŞLIYOR

Sıcak geçen günler ocak ayının ortaları yaklaşırken geride kalacak. Küresel tahmin sistemlerine göre 11 Ocak’tan itibaren düşüşe geçen sıcaklıklar ocak ayının ortalarından itibaren mevsim normallerine dönecek.

ÇAYKUR neden zarar ediyor?

PTT zarar rekoru kırdı

Yeni tartışma: Kovid-19’un sebebi Çin

Çin'de robotların tartışması ilgi çekti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)