BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYeni tartışma: Kovid-19’un sebebi Çin----

Yeni tartışma: Kovid-19’un sebebi Çin

Yeni tartışma: Kovid-19’un sebebi Çin
03 Ocak 2021 - 08:02 www.finansgundem.com

Korona virüs salgınının çıktığı ülke Çin ile ilgili bir iddia uluslararası kamuoyunun gündemine oturdu. ABD'nin Ulusal Güvenlik Danışmanı Matthew Pottinger, "Kovid-19 salgını Vuhan'da Çin hükümetine ait bir laboratuvardan sızdı" dedi.

Dünya Sağlık Örgütü’nün incelemelerde bulunmak için gittiği Çin’in Wuhan kenti ile ilgili kritik bir açıklama ABD’den geldi.

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Matthew Pottinger, İngiliz mevkidaşları ve yetkililerle yaptığı görüşmede korona virüs salgınının arkasında Çin’in olduğunu söyledi.

Pottinger, “Virüsün arkasında Çin hükümetinin Vuhan’daki laboratuvarının olduğuna dair kanıtlar giderek artıyor. Kayıtlar salgının Çin’deki hayvan pazarından çıktığına dair iddiaların da gerçek olmadığını gösteriyor” dedi.

İLK HASTA BULUNAMADI

ABD’de 2020 yılının Ocak ayında korona virüs salgını ile ilgili uyarılarda bulunan ve Çin’i daha önce de suçlayan Pottinger’ın açıklamaları o zaman tartışma yaratmış ve Dünya Sağlık Örgütü salgının kaynağını keşfetmek için bölgeye gitmişti. Henüz yapılan incelemelere göre Çin’de Korona virüs bulaşan ilk hasta henüz bulunamadı.

Geçen yıl Kovid-19 ile ilgili incelemelerde bulunan Çinli uzmanlar Kovid-19’un laboratuvar ortamında geliştirilen “insan yapımı bir virüs” olduğunu öne sürmüştü.

Çin'de robotların tartışması ilgi çekti

Pompeo'dan barış sürecine yönelik açıklamalar

ABD başkanlık seçimi sonucuna 11 senatör itiraz edecek

Bakan Koca: Hüzün kapımızı çalmadan tedbir alalım

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)