BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava sıcaklığı nerede artacak nerede azalacak?----

Hava sıcaklığı nerede artacak nerede azalacak?

Hava sıcaklığı nerede artacak nerede azalacak?
16 Haziran 2013 - 12:43 www.finansgundem.com

Hava sıcaklıkları nerelerde artacak, nerelerde azalacak? Yağmurlar devam edecek mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre hava sıcaklığı, batı bölgelerde 3 ila 5 derece artacak, kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlar Zonguldak ve Bartın çevrelerinde çok kuvvetli, Kocaeli, Sakarya, İstanbul'un Anadolu Yakası, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar, Batı Karadeniz başta olmak üzere yağış alan yerler ile Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetlice esecek.
Hava sıcaklığı, batı bölgelerde 3 ila 5 derece artacak, kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.
Rüzgar, genellikle kuzey ve batı, doğu kesimlerde güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında ve Batı Karadeniz ile Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetlice esecek.
KUVVETLİ YAĞIŞ
Yağışların; Zonguldak ve Bartın çevrelerinde çok kuvvetli, Kocaeli, Sakarya, İstanbul'un Anadolu Yakası, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğine dikkat çeken Meteoroloji, sel, su baskını, yıldırım, dolu, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.
BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, Anadolu Yakası'nda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. (26)
ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (27)
İZMİR: Parçalı ve az bulutlu. (31)
ADANA: Parçalı bulutlu. (29)
ANTALYA: Parçalı bulutlu. (32)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (25)
ERZURUM: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, kuzey çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (27)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (35)
BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kocaeli, Sakarya ve İstanbul Anadolu Yakası'nda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, Kütahya ile gece saatlerinde Afyonkarahisar çevrelerinin kısa süreli gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
AKDENİZ: Parçalı, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimleri ile gece saatlerinde Konya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Zonguldak ve Bartın çevrelerinde çok kuvvetli (51-75 kg), Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri parçalı, yer yer çok bulutlu, Erzincan, Ardahan ve Kars ile Erzurum'un kuzey çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)