BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHatay’da motosikletli terörist alarmı----

Hatay’da motosikletli terörist alarmı

Hatay’da motosikletli terörist alarmı
05 Ocak 2021 - 12:26 www.finansgundem.com

Hatay'da geçen ekim ayında peş peşe meydana gelen orman yangınları ve ardından gerçekleşen canlı bomba saldırıları sırasında gündeme gelen motosikletli terörist unsurlarının varlığı için alarm verildi.

İstihbarat onun yere girip yola çıkabilme ve seri hareket etme kabiliyeti motosiklet kullanan teröristlerin çeşitli eylem hazırlığında haber aldı. Bunun üzerine emniyet makamlarını uyararak, olası bir motosikletli terörist eylemi olasılığına karşı uyarıda bulundu.

Uyarı üzerine Hatay Emniyet Müdürlüğü, Belen- İskenderun, Dörtyol- Payas olmak üzere özellikle Hatay'ın Amanos dağları ormanlık alanlarına yakın yerleşim birimlerinde teyakkuza geçti. Operasyonlarını ve arama arama sözlü konuşmalar güvenlik yetkilileri araştırmak için motosiklet sorgulama başladı.

ORMANLIK VE ASKERİ ALANLARA DİKKAT

Emniyet yetkilileri, geçtiğimiz Ekim ayında Amanos ormanlarında peşlerinde çıkan yangınlarda ve ardından eylemlerde motosikletli terörist hareketlerin varlığını hatırlatarak, “Halkımızdan motosikletli kişilere karşı uyanık olmalarını istiyoruz. Kalabalık yerlere park etmeyen motosikletlere, ormanlık ya da askeri alanlar dolaşan motosikletlilere dikkat etmelerini ve şüpheli gördükleri unsurları en yakın emniyet birimlerine bildirilmesini istiyoruz ”dediler.

(Mehmet Serbes / Sözcü)

Dünyanın en büyükleri kurdu, batırdı

 

FETÖ operasyonu: 29 gözaltı kararı

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)